Trondheims-Ørns hjemmebane blir Koteng Arena!

Koteng og Ørn med historisk avtale!

Bildetekst: Ørn og Rosenborg nærmer seg enighet om etableringen av kvinnelag i RBK. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. (f.v Ivar Koteng, Mali Næss, Torgrim Olsen, Ragnar Slettestøl)

Sist oppdatert: 09. apr 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Koteng AS har inngått avtale med SK Trondheims-Ørn som innebærer at klubbens nye stadion på Lade vil bære navnet Koteng Arena. Med langsiktighet og felles forankring i verdier og ideer ønsker Koteng AS å investere i utviklingen av kvinnefotballen i vår region. Avtalen har en ramme på 6 år – og vil gi klubben total 3 millioner i avtaleperioden.

– Trondheims-Ørn er med sin historie, nye stadion og mange unge landslagsspillere toppen av hierarkiet i vår del av landet. Det er svært viktig at vi har en toppklubb som lokale fotballspillere kan se opp til og strekke seg mot, sier Ivar Koteng, eier og daglig leder i Koteng AS.

– Forbilder er viktig i alle aldersgrupper, spesielt i barne- og ungdomsfotballen. Men også de få som virkelig satser på idretten sin for å nå et toppnivå, trenger forbilder som spillerne i Trondheims-Ørn – både nå og i fremtiden, sier Koteng.

 

– For Trondheims-Ørn er avtalen med Koteng AS et stort skritt videre i vår utvikling. Ikke bare tenker de langsiktig, noe som gir oss trygghet og handlekraft. De er også levende opptatt av lokal fotball og av at neste generasjons Ørn-spillere skal ha de riktige rammebetingelsene for å kunne ta steget opp i toppfotballen. sier Torgrim Olsen, markedsansvarlig i Trondheims-Ørn.

– Dette er et banebrytende samarbeid som vil bety mye for midtnorsk jente- og kvinnefotball, sier Olsen.

Offisiell åpning av Koteng Arena:

Lørdag 11. mai 2019, i TV-sendt hjemmekamp mot Sandviken (NRK)