Rosenborg – Kolbotn, lørdag kl 16:00

Matilde Rogde i fint driv mot Stabæk. Foto: Stein Langørgen

Sist oppdatert: 29. mai 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

I dag sparkes runde 2 av Toppserien i gang. RBK møter Kolbotn på Koteng Arena kl 1600. Kampen går direkte på NRK1. Det blir et spennende gjensyn med fjorårets toppscorer i RBK, Marit Clausen – og det er et Kolbotn som ga Sandviken kamp om poengene sist helg, selv om det endte med et tap 0-1 i Bergen.

RBK fikk den starten på sesongen som man håpet på, og slo Stabæk 2-0 i seriepremieren. Laget er ubeseiret i Toppserien siden tidlig høst 2019, og håpet er at den gode statistikken fortsetter mot de blå-hvite fra Kolbotn. Bortelaget har mistet noen profiler de siste par årene, både Karina Sævik og Isabell Herlovsen er borte, så det blir spennende å se hvordan dette laget ser ut i 2021.

Hjemmelaget har forsterket med Kristine Leine, Sarah Dyrehauge og Synne Brønstad. Sistnevnte fikk sin debut allerede sist lørdag, mens de to andre er ventet til Trondheim i starten av juni. Dyrehauge må i hotellkarantene før hun kan slutte seg til laget fullt og helt.

Rosenborg stiller med uforandret tropp til kampen mot Kolbotn, det er de samme som sist som er Steinar Leins utvalgte: Nøstmo, Rulyte, Næss, Bragstad, Vårhus, Olsvik, Hofset, Joramo, Sørum, Døvle, Andreassen, Blakstad, Rogde, Nergård, Fornes, Karlseng Utland, Lein, Brønstad.