Xerox Partner Trondheim er med videre

Jahn Richard Johnsen (t.v) og Jan Hansen viser fornøyde frem en av AV-skjermene de har levert. Denne skjermen benyttes i Rosenborg-garderoben på Koteng Arena. De svært så fotballengasjerte herrene gleder seg til sesongstarten og håper sølv blir til gull i 2021.

Sist oppdatert: 19. apr 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Det er med stor glede vi kan melde om at vi viderefører samarbeidet med Xerox Partner Trondheim.

Selskapet som i over 30 år har støttet idretten i vår region ble med som partner ved åpningen av Koteng Arena i 2018. Avtalen fra den gang er utvidet, og fra å være en partner som leverer print og rekvisita til print, er det nå innlemmet skjermer til bruk av trenerapparatet i Rosenborg BK Kvinner. De avanserte touch-skjermene er plassert på trenerkontor og i garderobe. De benyttes til analyse og taktikk i det daglige arbeidet med spillere og trenere, samt informasjon og kommunikasjon til spillere og støtteapparat – og til digitale møter som teams og zoom. Et hjelpemiddel som er med på å bidra til profesjonaliseringen i klubben, og som er daglig i bruk på arenaen.

-Vi er meget fornøyde med å fortsette samarbeidet med Xerox Partner Trondheim. For oss så var det helt nødvendig i det daglige arbeidet å ha en multicopymaskin på huset, så når vi flyttet inn i Koteng Arena så var XPT raskt på banen og tilbød sine tjenester og ga oss en veldig god avtale. -Den avtalen ble enda bedre når vi fikk på plass skjermene, som benyttes daglig i garderobe og på trenerkontor. De er med på å effektivisere hverdagen og bidra til at vi blir mer profesjonelle på viktige områder, forteller markedssjef Torgrim Olsen i Rosenborg BK Kvinner.

I virksomheten Xerox Partner Trondheim skorter det heller ikke på fotballkompetanse – og representantene Jan Hansen og Jahn Richard Johnsen er fotballpersonligheter de fleste kjenner godt til. Herrene legger ikke skjul på at de synes det er veldig stas å bidra i kvinnefotballen.

-Vi har støttet trøndersk idrett i 30 år – og det har vært både i bredden og i toppen – på både herre- og kvinnesiden. Derfor var det veldig naturlig for oss å gå inn i det som den gang var Trondheims-Ørn, og som nå er flaggskipet Rosenborg BK Kvinner, sier salgsansvarlig Jahn Richard Johnsen. -Vi er med når det går bra, og vi er der fortsatt når det av og til går mindre bra – men vi er der – og har vært det for ikke mindre enn 80 klubber i regionen, fortsetter Johnsen. -Nå gleder vi oss til sesongstart og skal heie fram sølvgjengen fra i fjor – slik at det blir gull i år, avslutter Johnsen.

Xerox Partner Trondheim (XPT) holder til i Granåsvegen 7 på Brøset. Deres fire satsningsområder er print, kaffemaskiner og kaffe, AV (Touchskjermer) og digitalisering/automatisering.

https://www.xpm.no/