Viktig brikke på plass – HENT med ny avtale.

Endre Persen i HENT (t.v) og Torgrim Olsen i Rosenborg BK Kvinner med det synlige beviset - ny avtale på plass. Foto: Rosenborg BK Kvinner

Sist oppdatert: 18. mar 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Rosenborg BK Kvinner og tidligere Trondheims-Ørn har hatt gleden av å ha HENT som hovedsamarbeidspartner siden 2016. HENT fikk med seg de siste årene laget var Trondheims-Ørn, og ikke minst var de med når den store endringen fra blått og gult til svart og hvitt fant sted i 2020.

HENT har fulgt klubben i tykt og tynt over lang tid, og hadde hovedansvar for byggingen av klubbens nye hjem og klubbhus på Lade. Byggeperioden startet ved nyåret 2018, og bygget åpnet i oktober samme år, og tok navnet Koteng Arena i 2019. Tidene har forandret seg for Rosenborgs kvinnelag – og det var veldig naturlig at herre- og kvinnelaget etter hvert har samme hovedsamarbeidspartner. I denne prosessen har HENT vært godt orientert hele veien, og signalene har hele tiden vært at de ønsket å være med videre i en eller annen form.

(Fra gult og blått i 2019, til svart og hvitt og sølv i 2020, HENT har vært med klubben på en lang reise – og den reisen fortsetter med den nye avtalen)

Det er klubben svært glade for. -Det har vært en veldig god prosess med HENT, og når det etter hvert ble klart at Sparebank 1 SMN gikk tungt inn også på kvinnelaget, så var det ekstra hyggelig at HENT signaliserte så klart at dette eventyret ville de fortsatt være en del av, sier markedssjef Torgrim Olsen. -Nå er de fortsatt på drakta, de er en av våre største partnere og nå kan vi se framover også med HENT i ryggen. -Lokale aktører i alle størrelser er et kjennetegn i vår partnerstruktur – og det bildet blir bare tydeligere med HENT fortsatt med oss.

Endre Persen i HENT har fulgt klubben lenge, og er ansvarlig for avtalen. Han forteller dette om hvorfor de fortsatt ønsket å være med. -Vi var egentlig aldri i tvil om dette. Vi har vært med lenge og på nært hold kunne se hvordan klubben både organisatorisk og sportslig har hatt en fantastisk utvikling. Vi vil gjerne assosieres med positive utviklingsløp, samtidig som vi ønsker å bidra til at kvinnefotballens posisjon ytterligere kan styrkes.