Trondheims-Ørn – Sandviken – kvartfinale NM onsdag 21.8

2002 utgaven av Ørn ble cupmester - det var sist gang den gjeveste NM-pokalen ble med hjem. Kan vi gjenta dette i 2019?

Sist oppdatert: 20. aug 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Det ble dessverre et knepent 1-0 tap borte mot Sandviken i helgen. En kamp som var jevnspilt og som vi sitter igjen med en følelse av at burde gitt oss et poeng. I stedet ble det null. Sandviken er et sterkt lag – og puster LSK Kvinner i nakken, de kan ta opp kampen om gullet og gi de gul/svarte fra Romerike kamp helt inn – for første gang på flere sesonger.

Det har Ørn tenkt å bidra til på følgende måte: Slå Sandviken ut av cupen i morgen – så kan de konsentrere seg om serien, og så følge opp med å slå LSK Kvinner den 18. september på Koteng Arena.

Men det hele starter i morgen! Onsdag 21.8 kl 1800 er det kampstart. Kvartfinale i cupen er prestisje. Vi er Norges desidert beste cuplag, med flest finaler, flest seire – og nå vil skrive et nytt kapittel i historien ved å gå til en ny semifinale. Ørn er klare. Vi er revansjesugne, og har vår pokalmulighet i NM – den skal vi gjøre det vi kan for å ta. Ørn har ikke vunnet cupen siden 2002, og noen kjenner seg sikkert igjen på bildet – det er på tide å skape ny historie.

Gratis inngang! Åpen kiosk! Ta turen til Koteng Arena og bli med på ferden mot cupfinale!