Toppoppgjør mot Brann på Lerkendal – venter over 10 000 tilskuere.

Rosenborg tapte knepent mot Brann sist gang lagene møttes, men satser på å ta revansje søndag. Foto: Bjørn Erik Nesse

Sist oppdatert: 11. jun 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Søndag 12. juni kl. 16:00 tar Rosenborg imot Brann til toppoppgjør på selveste Lerkendal. De to lagene som skal representere Norge i Europa i høst byr på festfotball når over 10 000 tilskuere inntar Lerkendal.

Brann har, som ventet, hatt en svært god sesong i år og har fortsatt til gode å tape en seriekamp. Bergenslaget ligger øverst på tabellen, 8 poeng foran Rosenborg som ligger på en 3. plass. De har likevel sett noe svekket ut i flere kamper, blant annet når de spilte uavgjort mot Vålerenga på Intility, men også mot bunnlaget Avaldsnes hvor Brann kapret seieren på overtid. Brann har hatt en tendens til å score sent i kampene, mens Rosenborg har hatt det motsatt – de fleste målene blir scoret før pause.

Rosenborg ser sterkere og sterkere ut for hver kamp som går, og spilte blant annet en svært god kamp mot Vålerenga for to uker siden og vant 4-2 over Arna-Bjørnar i helgen som var. De to vingene Anna Jøsendal og Synne Skinnes Hansen, som for øvrig også er tatt ut i sommerens EM-tropp, har virkelig kommet til rette på laget og hanket inn målpoeng, og flere skal det nok bli.

Forrige oppgjør mellom Brann og RBK endte med et kjedelig 2-1 tap for Rosenborg. Kampen var imidlertid svært jevnspilt, og jevnt er det også ventet å bli søndag. RBK har mest å spille for, og har med en seier søndag gode muligheter til å sikre seg den viktige 2. plassen i grunnspillet før det avgjørende sluttspillet.

Vi venter over 10 000 tilskuere på tribunene på Lerkendal på søndag, og det blir en skikkelig folkefest. Inviter med deg vennegjengen, familien eller kolleger og gi RBK-kvinnene den støtten de fortjener! Billetter kjøper du her!

FanZone åpner kl. 14:00 – mer info finner du her!