Tett kampprogram: Rosenborg møter Stabæk på Koteng Arena onsdag

Cesilie Andreassen i aksjon mot Stabæk på Koteng Arena i fjor. Foto: Stein Langørgen.

Sist oppdatert: 03. mai 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Onsdag 4. mai er det klart for enda en kamp på Koteng Arena, denne gang mot Stabæk. Dette er opprinnelig runde 17 i Toppserien, som har blitt flyttet fram pga. Rosenborgs deltakelse i kvalifiseringsturneringen til Champions League i august.

Stabæk ligger på en 5. plass i serien, kun 2 poeng bak LSK Kvinner som ligger på den viktige 4. plassen. Fasiten etter 7 kamper er to seiere, to uavgjort og tre tap for Stabæk, som da står med 8 poeng. Det betyr at Stabæk faktisk har litt å spille for i kampene framover, og kommer til å kjempe med nebb og klør for å henge med i kampen om et Topp 4-sluttspill i høst.

Rosenborg møtte Stabæk på bortebane 27. mars, og vant 3-2 etter en tøff kamp mot Bærums-laget. Også Brann og Vålerenga fikk god motstand fra Stabæk, som til slutt måtte se seg slått av topplagene. Det er derfor ingen enkel oppgave som venter RBK onsdag. Keeper Sunniva Skoglund har utmerket seg i flere av kampene denne sesongen, og kommer nok til å være til hinder for Fornes, Jøsendal & co. også denne kampen.

Etter søndagens tap mot Lyn er det et revansjesugent Rosenborg-lag som tar imot Stabæk onsdag. RBK trenger tre poeng for å henge med Brann og Vålerenga som ligger øverst på tabellen, og dermed få best mulig utgangspunkt før sluttspillet. Dette blir en spennende kamp mot en tøff motstander, hvor begge lag har noe å spille for.

Kampen spilles onsdag 4. mai kl. 16:00. På grunn av ugunstig kamptidspunkt setter vi ned prisen på våre billetter – billetter kan kjøpes HER!