SuperLørdag på Lerkendal 4. september – folkefest og gullkamp.

Sist oppdatert: 09. jul 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Lørdag 4. september kl 15:00 spilles en historisk kamp. Da inntar Toppserien Lerkendal når den 13. serierunden går av stabelen.

Motstander er Vålerenga – og det forventes en spennende, jevn og hard kamp om poengene – i det som blir en stor anledning for flere tusen å se dette Rosenborg-laget på nært hold. Det er ikke første gang et kvinnelag spiller på Lerkendal, det har Trondheims-Ørn gjort noen ganger – men som Rosenborg og i vår øverste liga Toppserien vil det være første gang.

Konseptet som har fått navnet SuperLørdag er et av flere tiltak i arbeidet med å løfte interessen rundt Toppserien – og vil med Lerkendal som arena, kunne tilby langt flere mennesker å oppleve spenningen i toppen av ligaen, som er like jevn i år som i fjor. Akkurat nå er Rosenborg i førersetet og leder serien, men Sandviken og Vålerenga og LSK er like bak, så mye kan skje frem mot den 4. september.

For å realisere en slik kamp med et slikt omfang har en gruppe av klubbens samarbeidspartnere gått sammen og jobbet i et prosjekt som bidrar til at dette blir mulig. I samarbeid med Sparebank 1 SMN, COOP, OBOS, TrønderEnergi og Adressa vil det bli FanZone med aktiviteter for barn og unge før kampen, og de samme partnerne vil også være viktige aktører for å få distribuert og annonsert kampen bredt til hele Trøndelag. Gjennom sine kanaler, og med sine plattformer vil SuperLørdag og billetter til kampen bli distribuert massivt ut i vår region.

Billettsalget starter 4. august – og vil følge retningslinjene vedrørende korona – som gjelder på det tidspunktet kampen går. Det vil legges ut oppdatert informasjon på Facebook-arrangementet som legges ut om kampen, og dersom det er fortsatt testing og koronapass som gjelder, så vil det være informasjon om det tilgjengelig på arrangementet – og på vår hjemmeside.

Har du spørsmål vedrørende SuperLørdag, ta kontakt med vår markeds- og medieansvarlig på mail torgrim@rbk-kvinner.no