Samarbeidsavtale med RBK og OBOS

Sist oppdatert: 19. des 2018 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Rosenborg og OBOS har signert en samarbeidsavtale. OBOS blir fra 2018 en av klubbens største partnere og vil fra neste sesong bli svært synlig på Lerkendal. For å få på plass en avtale krevde Obos at RBK skulle involvere seg sterkere i utviklingen av norsk kvinnefotball.
Både OBOS og Rosenborg vil hvert år fremover bidra med 250.000 hver til Trondheims-Ørn. I tillegg skal Rosenborg bidra med inntil kr. 100.000 årlig i kompetanseoverføring.
– Kravet fra OBOS setter vi stor pris på, sier daglig leder i RBK, Tove Moe Dyrhaug.
– Vår involvering i damefotball kommer med denne avtalen, inn på et tidligere tidspunkt enn det ellers ville gjort. OBOS pusher oss i riktig retning og vil bidra til å befeste Trondheim og Trøndelag som Norges fotballsentrum, fortsetter hun.
Styreleder Ragnar Slettestøl i Trondheims-Ørn setter stor pris på avtalen og det nye samarbeidet med Rosenborg.
– Det gir oss mulighet til utvikling vi ellers ikke ville fått. Vi er svært spente og ser fram til et tettere samarbeid med Rosenborg. Fotballen i Trøndelag står sterkt og damefotballen gis nå ytterligere muligheter vi ikke hadde sett for oss, sier Slettestøl.
– Det er ikke slik at vi vil gå inn og bruke pengene til spillerlønninger, påpeker han. – De vil bli brukt til tilrettelegging for sportslig utvikling, og kanskje få til noen «proffdager» for spillerne – der de får fri fra skole og arbeid og kun kan konsentrere seg om fotball.
OBOS ble for kort tid siden generalpartner for Toppserien, og har inngått en 5-årig avtale med Serieforeningen for kvinnefotball.
Les mer om saken på