Rosenborgs rekruttlag med sterk seier mot Nardo i en jevn kamp.

Sist oppdatert: 25. mai 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Søndag 22.mai var det duket for lokaloppgjør mellom Rosenborg 2 og Nardo FK på Nissekollen, og hvilket drama det skulle bli. Våre jenter har fått en god start på sesongen og etter en god prestasjon, og nye 3 poeng, borte mot Tynset i forrige runde var laget ivrige på å opprettholde både prestasjonsnivå og poengfangst.

Nardo FK gikk aggressivt og intensivt til verks i åpningen av kampen, på tross av dette tok RBK kontroll og dominerte banespillet fra start. Dette begynte etterhvert å resultere i gode scoringssjanser uten at ballen fant veien til mål i første halvdel av omgangen.

I det 17.minutt ble et oppspills forsøk fra RBK brutt og Nardo utnyttet muligheten til å ta ledelsen etter en flott avslutning. Kalddusjen stresset ikke RBK nevneverdig, og kampen fortsatte i samme spor som fra start, hvor RBK kontrollerte og skapte sjanser etter godt oppbygde angrep og sterke prestasjoner 1v1. Så etter 30.minutter fikk jentene betalt i form av utligningen signert Karine Midjo, nok en klinisk avslutning fra spissen som satte sitt fjerde mål for sesongen. Kun fire minutter senere var Frøya Brennskag-Dorsin på farten igjen nedover venstresiden på jakt etter den etterlengtede første scoringen for klubben. Frøyas avslutning fra rett utenfor 16-meteren fant veien inn bak Nardos keeper og 1-2 var et faktum, noe som holdt seg til pause.

2.omgang startet på samme måte som før pause, med et dominant RBK, før kampen gikk inn i en begivenhetsrik fase. Nardo var effektive på kontringene sine og snudde kampen til 3-2 i løpet av 3 minutter. Jubelen hadde knapt stilnet på Nissekollen før RBK fikk straffe som Karine Midjo sikkert ekspederte i mål, 3-3. Men Nardo var ikke ferdige for kvelden og kun 3 minutter etter Midjos utligning var Nardo på plass igjen: 4-3. Etter de dramatiske minuttene roet kampen seg noe ned igjen, med RBK naturligvis som det førende laget på jakt etter ny utligning. I det 88. Minutt var det endelig blink for RBK, et strålende skudd av Anfal El Yamani Haida utenfor 16-meteren fant veien til nettmaskene. Nå luktet RBK muligheten til 3 poeng og fortsatte kjøret mot Nardo-målet, noe som ga uttelling på overtid, hvor Emilie Leer, tilbake fra sykdom, satte sitt andre mål for sesongen og ble matchvinner i en dramatisk kamp på Nissekollen: 4-5.

Neste kamp for rekruttene er nå J19 NM borte mot Verdal 26.05. før Hødd kommer på besøk til Koteng Arena 29.05 kl.13.

Vi vil takke de mange fremmøtte supportere og foreldre for upåklagelig støtte på Nissekollen.

 

Kampfakta:

Mål: Nardo (17`), Karine Midjo (30`), Frøya Brennskag-Dorsin (34`), Nardo (53`), Nardo (56`), Karine Midjo (59´), Nardo (62`), Anfal El Yamani Haida (88`) og Emilie Leer (90`).

 

Laget: Sneve (Kopreitan Dahl) – Raaum, Graabak, Ulriksborg, Niyomugisha (Haga) – Meyer, Pettersen (Selnes), El Yamani Haida (Grøseth) – Fuglås (Leer), Midjo (Kulvik), Brennskag-Dorsin (Solbergløkk).