Rosenborg søker ny daglig leder

Sist oppdatert: 01. mar 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Vi ble nesten seriemester på første forsøk. Vi skal spille i Europa, vi skal forvalte norsk fotballs sterkeste merkevare, vi skal videreutvikle et fantastisk anlegg, vi skal fornye publikumsopplevelsen og være en banebryter og foregangsklubb i idretten. Til å lede arbeidet søker vi en sterk og visjonær leder.

Som daglig leder vil du ha ansvar for klubbdriften inkl økonomistyring med budsjett- og resultatansvar, personalansvar og drift av våre anlegg. Stillingens overordnede oppgaver er å lede klubben mot vedtatte mål, bidra med å videreutvikle klubbens strategi og organisasjonsplan, samt administrativ oppfølging.

Blant andre arbeidsoppgaver er:

  • Oppfølging og videreutvikling av klubbens strategiplan med tiltak og aktiviteter.
  • Sammen med styret og administrasjon følge opp komiteer og utvalg og sørge for at klubben ivaretar til enhver tid gjeldende lisenskrav fra NFF.
  • Budsjett- og regnskapsoppfølging sammen med regnskapsfører og revisor.
  • Oppfølging av samarbeidsavtaler sammen med markedssjef
  • Ivareta kontakten med forbund, krets, serieforening, lokale myndigheter og andre klubber sammen med sportslig avdeling.
  • Koordinere oppgaver mellom klubbens ansatte og styret.
  • Ansvar for intern og ekstern informasjon sammen med styreleder og markedssjef.
  • Praktisk tilrettelegging av års- og medlemsmøter.

 

Vi tilbyr en synlig og attraktiv rolle i norsk toppfotball hvor du blir del av et samspilt og engasjert prestasjonsteam med høye ambisjoner. Stillingen rapporterer til styret i Rosenborg BK Kvinner.

 

Kvalifikasjoner:
Vi ser gjerne at du har bakgrunn fra idretten og/eller frivillige organisasjoner og har erfaring fra foreningsdrift, ledelse og administrasjon. Internasjonal erfaring fra fotball eller annen idrett kan være en fordel.

Du er en engasjert pådriver, strukturert og initiativrik person som kjenner seg igjen i klubbens verdier. Du må kunne arbeide selvstendig og samarbeide med andre, være en playmaker som spiller andre gode og ha solide gjennomføringsevner. Videre bør du være god på kommunikasjon og ha kompetanse innen IT og regnskapsprogram.

Betingelser:
Rosenborg BK Kvinner tilbyr konkurransedyktige betingelser. Dette er en 100 % stilling med arbeidssted på Koteng Arena. Stillingen innebærer noe reisevirksomhet og kvelds- og helgearbeid.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Ørjan Engen på mobil 932 71 710. Søknad med CV og referanser sendes innen 20. mars 2021 til: styret@rbk-kvinner.no

Ørjan Engen

Styreleder Rosenborg BK Kvinner
E-post: styret@rbk-kvinner.no