Rosenborg og IDE` House of Brands inngår ny avtale – nå med damer på laget.

Torgrim Olsen (Markedssjef RBK), Anne Wirkola Svanholm (Avdelingsleder IDE`), Sturla Langørgen (Sponsorsjef IDE`) og Camilla Herstad (Partneransvarlig RBK) i felleskap som partnere - IDE` House of Brands er med på begge lag fra 2021. Foto: Rosenborg BK Kvinner.

Sist oppdatert: 05. mar 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Etter 10 år som Forretningspartner til Rosenborg ble det i dag signert ny avtale med Ide House of Brands. Men denne gang ikke bare med herrene, nå også med Rosenborg BK Kvinner.

-Vi ser flere partnere fra herrelaget som nå ser mulighetene som finnes i kvinnelaget, sier Markeds- og medieansvarlig for Rosenborg BK Kvinner Torgrim Olsen. -Med Ide House of Brands på laget får vi en erfaren partner som vet å jobbe godt i nettverk og som vil bidra med sin kompetanse og sine tjenester på en veldig god måte for oss, sier Olsen.

-Vi er usedvanlig glad for at den positive og profesjonelle gjengen i Idé House of Brands ønsker å bli med oss i 3 nye år. Sammen har vi gjort mye spennende gjennom 10 år, og vi ser frem imot det som venter både på og utenfor banen, nå på to arenaer, sier Partneransvarlig RBK Herrer Camilla Herstad

-Det var veldig naturlig for oss å bli med på begge lagene, og vi ser frem til godt samarbeid, sier avdelingsleder Anne Wirkola Svanholm.

-Det betyr mye for oss å ha en arena vi kan bygge relasjoner i trøndersk næringsliv, og den arenaen Rosenborg har bygd er veldig profesjonell og nyttig for oss, fortsetter Svanholm. -Vi er så heldige som får trykke draktene det spilles i på begge lag – samt bekledning til både spillere og administrasjon. I tillegg det som selges til Rosenborg sine mange supportere. -Vi gleder oss til flere år fremover med samarbeid og ikke minst gode opplevelser på alle arenaer, avslutter Wirkola Svanholm.

IDE`House of Brands er en totalleverandør innen gaveartikler, profilklær, uniformering, strøartikler og annen form for firmaprofilering – og har over 30 års erfaring i sin bransje. Med 8 avdelinger i Norge er de landsdekkende og i Trondheim har de kontorer og showroom på Lerkendal stadion.