Rosenborg møter LSK på bortebane søndag. Kampen ser du på NRK!

Synne Skinnes Hansen har briljert på Rosenborgs høyre kant denne sesongen, og møter søndag gamleklubben til oppgjør i LSK-hallen. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån

Sist oppdatert: 08. mai 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Søndag 8. mai kl. 16:00 møter Rosenborg LSK borte i LSK-hallen. Dette er rundens hovedkamp, og spilles altså mellom lagene som ligger på 3. og 4. plass på tabellen.

LSK Kvinner har fått en noe skuffende start på sesongen, og har vist svært varierende prestasjoner. De spilte en god kamp mot Brann hvor de holdt nullen til Brann scoret på straffe etter 85 minutter, men gikk de på en smell mot Arna-Bjørnar, en kamp de var storfavoritter til på forhånd. Det er med andre ord ikke godt å si hva som venter Rosenborg når de besøker LSK-hallen søndag.

Fjorårets to oppgjør mellom RBK og LSK i Toppserien endte begge med seier til Rosenborg, 3-0 og 2-1. Mye har skjedd på overgangsfronten for «Birdsa» siden i fjor, der blant annet Nora Eide Lie, Emilie Haavi, Isabell Bachor og Sophie Román Haug ikke lenger er med på laget som kapret 3. plassen i Toppserien i 2021. Selv om LSK har hentet inn gode erstattere kan det se ut til at laget er noe svekket sammenlignet med fjoråret.

Rosenborg går selvfølgelig inn i denne kampen med troen på seier, og er også avhengige av å ta tre nye poeng for å henge med Brann og Vålerenga som er ubeseiret så langt i år. Vålerenga spiller for øvrig mot Brann kl. 15:00 i morgen, en kamp som også blir spennende for alle RBK-supportere med tanke på tabellsituasjonen.

LSK Kvinner – Rosenborg ser du på NRK1 fra kl. 1545.

Tropp til kampen: Christensen, Rulyte – Olsen, Næss, Leine, Harviken, Bragstad, Olsvik – Joramo, Lein, Brønstad, Andreassen, Magnúsdottir, Skinnes Hansen – Jøsendal, Nergård, Fornes, Nautnes.