Rosenborg mot Vålerenga på Lerkendal – lørdag 4.9 kl 1500 – her får du kjøpt billetter

Sist oppdatert: 01. sep 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Lørdag 4.9 kl 1500 smeller det igjen – nå er det kamp om medaljer i Toppserien. Rosenborgs kvinnelag spiller for første gang om poeng i Toppserien på Lerkendal. Det blir en stor begivenhet og vi ønsker å ha så mange med oss som mulig. Setter vi publikumsrekord denne lørdagen? Du kan være med på rekorden – sikre deg din plass og kjøp billett i dag.

Mest besøkte kvinnekamp i år – setter vi ny rekord på lørdag?

Mot Barcelona sist lørdag kom det 4285 tilskuere, og det er årsbeste på en kvinnefotballkamp i Norge i år. Et av målene på lørdag er å sette en publikumsrekord i Toppserien. Ikke bare for inneværende sesong, men ta den historiske tilskuerrekorden som Vålerenga foreløpig har – på drøye 3500 tilskuere for fire sesonger siden. Tiden er moden for en ny rekord. Den tar vi sammen på lørdag.

Medaljekamp på banen.

Det er fortsatt Sandviken som leder Toppserien, men Rosenborg har kontakt og har fortsatt muligheter til å ta inn forspranget på de siste 7 kampene. Vålerenga er nå nummer 4 på tabellen, og bør vinne lørdag for å henge med i medaljekampen. Dette blir nok en spennende kamp – og fotball er fortsatt best live, så sikre deg din plass nå.

Ta med deg laget ditt på kamp?

Mange lag var på kamp sist lørdag. Hvis du vil ta med deg laget ditt og bestille billetter samlet så tar du kontakt på mail til hilde@rbk-kvinner.no (da kan dere også få tilsendt faktura).

Ordinære billetter og testing.

Billetter til kampen kjøper du her https://rbk-kvinner.ticketco.events/no/nb/e/rosenborg_bk__vaalerenga_040921__superloerdag_paa_lerkendal_stadion

Alle (også barn) må ha grønt koronasertifikat for å kunne komme på kamp. Dette får du ved å oppfylle ett av følgende kriterier:

1) Være fullvaksinert

2) Ha fått første vaksinedose for mer enn 3 uker siden på kampdag

3) Ha tatt hurtigtest ila de 24 siste timene før kampstart (denne må bli registrert av helsepersonell i HelseNorge for å gi gyldig koronasertifikat)

Tid for testing bestiller du her https://rbk-kvinner.ticketco.events/no/nb/e/covidtesting__rosenborg_bk__vaalerenga_if_0409

Testingen vil foregå på Lerkendal bak RBK Shop. Møt opp til tidspunktet du booker.

Vel møtt på kamp!