Rosenborg – Lyn: Fortsatt ledige billetter!

Kaptein Mali Næss og resten av laget kjemper for 3 nye poeng mot Lyn søndag. Foto: Marius Simensen/Bildbyrån

Sist oppdatert: 30. apr 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Rosenborg er for tiden inne i et svært tett kampprogram, og allerede søndag venter en ny kamp for RBK – den tredje på en uke. Denne gang er det Lyn som gjester Koteng Arena til nok en spennende Toppserie-kamp. Kampstart er kl. 14:00.

Søndagens motstander Lyn ligger på 6. plass med 5 poeng på tabellen etter tre tap, to uavgjort og en seier. Seieren kom allerede i første seriekamp mot Arna-Bjørnar, mens alle tapene kom mot de tre lagene som i tillegg til Rosenborg er ventet å havne topp 4 i serien: Brann, Vålerenga og LSK Kvinner. Det er med andre ord også ventet at RBK skal klare å slå Lyn og ta med seg tre nye poeng søndag.

Lyn har gjort mange utskiftninger på laget siden fjorårssesongen, hvor blant annet Emma Stølen Godø, Laura Gashi og Runa Lillegård har forlatt klubben til fordel for LSK Kvinner og Vålerenga. Inn har flere spillere fra både 1. divisjon og Toppserien kommet, men laget må nok anses som hakket svakere denne sesongen. De har likevel klart og bitt fra seg mot storlagene, hvor både Brann, VIF og LSK Kvinner lenge slet med å score mot Oslo-laget. Rosenborg har denne sesongen hatt en tendens til å score flest mål i første omgang, så det blir svært spennende å se hvordan søndagens kamp utarter seg.

Rosenborg har startet sesongen svært godt, og står med 15 poeng etter de seks første rundene i Toppserien. Fjorårets oppgjør mellom RBK og Lyn endte begge med seier til RBK, og vi satser på at seiersrekken mot Lyn ikke brytes søndag. På grunn av det tette kampprogrammet har vi sett store deler av troppen i aksjon i årets utgave av Toppserien, og i forrige kamp mot Røa fikk den 17-årige rekruttspilleren Vilde Hulaas Grøseth også muligheten til å vise seg fram. Hvordan laget mot Lyn blir seende ut gjenstår å se – kanskje Steinar Lein finner plass til enda en ung rekruttspiller?

Kampen er for øvrig den første som spilles etter det historiske vedtaket om fusjon mellom Rosenborg Ballklub og Rosenborg Ballklubb Kvinner, og det skal selvfølgelig feires med seier og fulle tribuner. Billetter til kampen finner du HER!

PS! Er du RBK-medlem? Da skal du ha fått en mail med rabatterte priser på billetter!