Rosenborg beste arrangør i 2021

Rosenborg BK Kvinner er kåret til årets beste arrangør i Toppserien. Foto: RBK Kvinner

Sist oppdatert: 22. des 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Det var en svært hyggelig anerkjennelse som ble offentliggjort av Norges Fotballforbund tirsdag. Rosenborg BK Kvinner ble kåret til Toppseriens beste arrangør for 2021. Det er klubben veldig stolte av, og det er en sterk anerkjennelse til hele teamet, både ansatte og frivillige som bidrar uke inn og uke ut i kampsesong.

Det er en stor gjeng på 35-40 personer som legger til grunn en knallsterk innsats – hver gang det arrangeres hjemmekamp på Koteng Arena, og for 2021 ble det altså kronet med en førsteplass i den kåringen. Kåringen er utført av NFF basert på tilbakemeldinger fra delegater som er på kampene.

Rosenborg vant foran Vålerenga på andreplass og Stabæk på tredje. Det er første gang Rosenborg BK Kvinner blir kåret til beste arrangør i Toppserien. RBK på herresiden ble nummer tre i samme kåring for Eliteserien – der stakk Vålerenga av med seieren foran Molde. I OBOS-ligaen var det Sandnes-Ulf som stakk av med seieren som beste arrangør.

Les mer om kåringen og kriteriene her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2021/valerenga-rosenborg-kvinner-og-sandnes-ulf-er-arets-beste-arrangorer/