Rogde forlenger med Rosenborg

Sist oppdatert: 20. okt 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Det er med stor glede vi kan informere om at Matilde Rogde velger å forlenge sin kontrakt med Rosenborg. Hun signere nå en kontrakt ut 2023. Rogde har denne sesongen vært ute med skade, men er nå på tur tilbake og vi ser fram til å ha henne tilbake når serien blåses i gang neste år.

Sportslig leder Jan Henrik Øydne sier følgende om resigneringen: Vi vet at Matilde har mye å komme med og har en veldig god progresjon mtp return to play. Dessverre røk Matilde korsbåndet og har vært ute av spill en lengre periode, testene viser gode prognoser og hun er snart i full trening. Vi håper at 2023 vil bli et år hvor hun igjen får vist frem sine ferdigheter og spisskompetanse. Matilde er også en flott bidragsyter i gruppen og vi gleder oss til 2023.

Matilde Rogde sier hun ønsker å forlenge med Rosenborg, der er en spennende klubb å være i og trives utrolig godt i klubben. Det er en ambisiøs klubb og en målrettet gjeng. Nå har jeg vært på sidelinjen med lagt skadeopphold og det ingen klubb jeg heller ville gjort comeback i.  Det er sportslig lagt til rette for å ta nye steg og jeg er glad Rosenborg har troen på meg videre. Jeg gleder meg til en nytt år i svart og hvit 🙂