RBK klare for kvarfinale etter 1-0 mot Kolbotn.

Det ble jubel i garderoben etter avansement i cupen. Kolbotn ble sendt ut av cupen etter 1-0 på Koteng Arena. RBK er dermed klare for kvartfinale.

Sist oppdatert: 07. okt 2020 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Rosenborg er videre i cupen etter 1-0 mot Kolbotn på Koteng Arena i dag. Det var en forholdsvis tam forestilling av hjemmelaget i første omgang, der lite stemte i forhold til presisjon og aggressivitet. Første omgang var nok noen hakk ned sammenlignet med de siste seriekampene – men i cupen er det kun en ting som teller: avansement.

Det klarte hjemmelaget, og med all respekt for Kolbotn så var det ikke så mye som tydet på at bortelaget skulle videre i dette cupoppgjøret. De skapte svært lite – og det ble en stille dag på jobb for Kristine Nøstmo bakerst hos RBK, og spesielt i andre omgang var hjemmelagets keeper ganske så arbeidsledig.

Andre omgang er bedre enn første for RBK, og med forholdsvis stort ballinnehav og flere sjanser enn bortelaget – så måtte allikevel hjemmepublikum tålmodig vente på avgjørelsen i denne kampen.

En dødball var det som måtte til i dag. På corner etter 70 minutter. Servitør er månedens spiller i september Elin Sørum. Målscorer er Kristine Minde – som scorer sitt første mål for klubben etter overgangen fra tyske Wolfsburg.

Kvartfinalene spilles 11. november.

Kampfakta:

NM, 1. runde. Koteng Arena, onsdag 7.10 kl 14:30.

Rosenborg – Kolbotn, 1-0 (0-0).

Mål: 70 min, K. Minde

Laget:

Nøstmo – V. Hofset (Bragstad) – Næss – Vårhus – Minde – Joramo – Sørum – Blakstad – Andreassen – Utland (Nergård) – Clausen (Fornes).