Rosenborg møter AaFK Fortuna til 3. runde i NM onsdag.

Kristine Leine møter gamleklubben når Rosenborg møter AaFK Fortuna til 3. runde i NM. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån

Sist oppdatert: 14. jun 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Onsdag 15. juni møter Rosenborg AaFK Fortuna til 3. runde i NM på Colorline Stadion i Ålesund. AaFK Fortuna rykket opp til 1. divisjon foran årets sesong, og ligger foreløpig på en svært akseptabel 4. plass i serien. Rosenborg møtte de oransjkledde til treningskamp på Koteng Arena før sesongstart i år, og vant da komfortabelt 4-0. Komfortabelt er det også ventet å bli onsdag, når Steinar Lein stiller med sitt beste mannskap i troppen.

Lagene som til vanlig spiller i 1. divisjon møter kun Toppserie-lag i cupens 3. runde, og det er dermed ikke ventet at noen av disse lagene tar seg videre til 4. runde og en kvartfinale i NM. Vi skal likevel ikke se bort ifra at det kommer noen cup-bomber i morgen, men sannsynligheten for at den kommer på Colorline Stadion er nok ikke særlig stor. 4. runde i NM spilles i slutten av august.

Rosenborg er ekstra lystne på å komme langt i NM i år etter det trasige tapet mot VIF i semifinalen i fjor. Første hinder på veien møter vi altså i Ålesund, og vi ønsker å se så mange RBK-fans som mulig på tribunen! Alle bortesupportere får gratis inngang på Colorline Stadion, så her er det bare å møte opp.

Tropp: Rulyte, Leine, Næss, Andreassen, Joramo, Olsvik, Kanutte, Jøsendal, Harviken, Nergård, Minde, Brønstad, Bragstad, Skinnes Hansen, Nautnes, Sneve, Hernes, Olsen, Magnúsdottir, Lein

Storoppgjør i neste hjemmekamp

Lørdag 18. juni kl. 17 tar Rosenborg imot Vålerenga til et svært viktig oppgjør på Koteng Arena. RBK og VIF har like mange poeng i serien, men RBK har en kamp mindre spilt. Det vil være svært viktig for Rosenborg å ta seieren lørdag for å sikre 2. plassen i grunnspillet, og dermed ta med seg 4 poeng videre som kan bli helt avgjørende når en seriemester skal kåres etter sluttspillet. Møt opp på Koteng Arena for å heie fram RBK-kvinnene til seier i deres siste kamp før sommeren!

Billetter til RBK – VIF finner du her!