Ramirent forlenger samarbeidet – ny 2-årsavtale signert.

Ramirent har forlenget samarbeidet med 2 nye år. Avtalen ble signert på Koteng Arena og gjelder for både herre- og kvinnelaget til RBK. Markedssjef i RBK Kvinner Torgrim Olsen t.v, Morten Aunehaugen (Ramirent) og leder Salg og Partner RBK Harald Lundemo t.h.

Sist oppdatert: 23. des 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Ramirent forlenget sin avtale med både herre- og damelaget til Rosenborg nå rett før jul. Ramirent er en stødig kontinuitetsbærer i denne sammenhengen, og har vært partner med Rosenborg i over 20 år med denne avtalen. Virksomheten har også støttet tidligere Trondheims-Ørn i mange år, og var den første bedriften som signerte partneravtale med begge lagene etter at Ørn ble Rosenborg i 2020. Nå er de altså med i 2 nye år i begge leire.

Morten Aunehaugen i Ramirent var fornøyd når de nå fikk landet dette før jul. -Vi har vært med Rosenborg i 20 år, i både gode og mindre gode år, og stått last og brast med klubben vår. -Vi har veldig trua på årene som kommer for Rosenborg, både på herre- og damelaget, og gleder oss til å gå på kamper på Lerkendal og Koteng Arena igjen, sier Aunehaugen.

-For oss i RBK Kvinner var det viktig å ha med Ramirent videre, forteller markedssjef i RBK Kvinner Torgrim Olsen. -Vi har fått et løft med denne nye avtalen – vår verdi er økende, og det anerkjenner Ramirent med dette, det var en viktig bekreftelse for oss. -Ramirent var først ute og signerte når vi ble Rosenborg, de er har vist at de er positivt opptatte av vår utvikling, og nå blir de å se på strømpene også i 2022 og 2023, avslutter Olsen.

Leder Salg & Partner i RBK, Harald Lundemo: -Det er ikke alle forunt å ha samarbeidspartnere som er med deg i over 20 år, det sier egentlig det meste om vårt forhold, forteller Lundemo. -Vi kjenner Ramirent som en lojal og genuint interessert partner. -De bryr seg om oss – de er aktive i partnernettverket, bruker losjeplassene til kundepleie, og utvikler seg sammen med oss over tid. -Nå fortsetter vi det gode samarbeidet også de neste årene, det er vi meget godt fornøyde med.

 

Ramirent er Norges største aktør innen utleie av maskiner og utstyr. Virksomheten finnes i 9 europeiske land og er landsdekkende i Norge med over 20 lokasjoner rundt om i landet. Ramirent leverer utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier. I Trondheim har de kontor i Bromstadvegen 57, og i Bratsbergveien 196. Besøk Ramirent på web: https://www.ramirent.no/