Rosenborg BK Kvinner må permittere.

Situasjonen rundt corona har ført til permitteringer også i Rosenborg BK Kvinner

Sist oppdatert: 23. mar 2020 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Situasjonen som har rammet både idretten og samfunnet for øvrig har gjort det nødvendig å permittere spillere, ledere og ansatte i Rosenborg BK Kvinner.

Klubben har i de siste dagene vurdert situasjonen fortløpende – og gjort analyser av konsekvensene dette vil gi – på både kort og lang sikt. Dette er gjort i samråd med forbund og særforbund. Det har vært endringer på retningslinjer rundt reglene og hva myndigheter og andre kan bidra med – hele veien. Det har vært endringer dag-til-dag, og til og med time-til-time, og dessverre ser klubben seg nødt til å gå til skrittet med permitteringer.

Det vil gjelde alle funksjoner og stillinger i klubben. Siden vi ikke kan legge ned absolutt all aktivitet – vil det være noen få funksjoner som holdes delvis i gang. – Vi vet ikke hvor lenge vi må permittere folk, men håper det er så kortvarig som mulig, sier Ragnar Slettestøl. – Alle i klubben ble orientert om situasjonen i går tirsdag, forteller Slettestøl. Permitteringsvarsel går ut til alle i dag onsdag.

Spillerne følger nå et individuelt treningsprogram, og følger lojalt et opplegg som skal gjøre det mulig å holde den fysiske formen ved like. Det er ingen i klubben som er registrert smittet av viruset, det har vært noen få tilfeller med spillere som har hatt symtomer – men det kan like gjerne være vanlig forkjølelse de har hatt. Alle med symtomer er – eller har vært i karantene. I tillegg er alle som har vært i utlandet i karantene – litt ulikt på tid i forhold til når de var på reise og kom hjem til Norge.

Ved behov for nærmere informasjon om situasjonen, ta kontakt med Ragnar Slettestøl, på tlf 92646576, mail: rasle@ntebb.no