Ny utviklingsansvarlig og ny assistenttrener på A-laget.

Robin Shroot (t.v) går inn som ny assistenttrener på A-laget, mens Marcelo Ribeiro (t.h) blir ny utviklingsansvarlig i klubben fra januar 2022. Foto: Karlsen foto (t.v) og RBK Kvinner (t.h)

Sist oppdatert: 21. des 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Det har skjedd mye på overgangsmarkedet den siste tiden, men det er ikke bare på spillerfronten det er endringer. Nå gjøres det også endringer i det sportslige apparatet i klubben. Assistenttrener Paul-Helge Sagøy gir seg etter tre år i klubben, og tar seg et friår fra fotballen. Inn kommer nye forsterkninger på trenersiden.

Ny assistenttrener på A-laget – Robin Shroot i ny rolle.

Fra sesongen 2022 vil Robin Shroot bli ny assistenttrener for A-laget, i tillegg til en rolle som spillerutvikler i klubben. Robin kom til RBK Kvinner i januar 2021 som utviklingsansvarlig, og har på kort tid satt sine spor i klubben. Med sitt fantastiske engasjement og fotballfaglig styrke går han godt inn i teamet til Steinar Lein for neste sesong.

Sportslig og administrativ leder Jan Henrik Øydne sier følgende:

«Robin er først og fremst en fantastisk person. Hans miks av erfaring vil komme godt med for A-laget. Han skal også være en del av teamet for rekruttlaget som han har jobbet tett med det siste halvåret.»

Ny utviklingsansvarlig fra januar 2022.

Marcel Ribeiro, opprinnelig fra Portugal – tar i januar over rollen som utviklingsansvarlig i Rosenborg BK Kvinner. Marcelo kommer fra Lyn hvor han har hatt en rekke ulike roller – assistenttrener for Toppserielaget, fagsjef for et av Norges største akademier og ikke minst hovedtrener for rekruttlaget som kom seg helt til NM-finalen for J19.

Øydne har bare gode ord å komme med om Marcelo.

«Marcelo er en fantastisk person som hele regionen vil få nytte av. Vi har jobbet sammen i flere år på ulike nivåer og klubber. Jeg er sikker på at han også vil levere i RBK Kvinner, og være med på å styrke spillerutviklingen internt og eksternt.»

Vi ønsker Marcelo velkommen til Rosenborg, og gleder oss til en spennende sesong. Gratulasjoner går samtidig til Robin med ny stilling, som vil styrke teamet rundt Steinar Lein foran 2022-sesongen.