Ny sportslig administrativ leder klar

Jan Henrik Øydne tiltrer som sportslig administrativ leder i Rosenborg BK Kvinner. Øydne kommer fra Lyn Damer. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 29. jul 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Jan Henrik Øydne blir sportslig administrativ leder for Rosenborg BK Kvinner. Øydne kommer fra stillingen som sportslig leder i Lyn Damer, der han har vært ansatt i 2 år.

38-åringen fra Bærum har lang fartstid i norsk fotball og har jobbet i 22 år som trener og leder. Øydne har vært engasjert i ulike klubber – på alle nivå, fra barne- og ungdomsfotball til toppnivå, og har utdanning fra Norges Idrettshøyskole. Jan Henrik Øydne har erfaring fra NFF og aldersbestemte landslag, der han blant annet har jobbet som analyseansvarlig for ulike lag. Han har i tillegg 11 år fra Stabæk fra både dame- og herrefotball, og har vært sportslig leder i Snarøya Sportsklubb i over 7 år.

Jan Henrik Øydne selv er både spent og motivert – og kommenterer ansettelsen av seg selv slik: -Jeg synes dette er en utrolig spennende stilling, forteller Øydne. -Noe av det som trigget meg mest var selvsagt ambisjonsnivået klubben har. -Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på oppgavene, og bidra til denne reisen som klubben allerede har startet. -Det trigger meg å jobbe med en klubb som vil være best over tid, noe RBK tydelig signaliserer.

Jan Henrik Øydne er også generelt opptatt av utviklingen innen kvinnefotballen, og kunne ikke ønsket seg et bedre sted å jobbe med dette: -Rosenborg vil være den største og beste klubben uansett kjønn, og da vil utgangspunktet for å bidra til å utvikle kvinnefotballen være best her, avslutter Jan Henrik Øydne.

Stillingen i Rosenborg BK Kvinner er nyopprettet, og Øydne tiltrer etter sommeren – eksakt dato for oppstart er ikke helt avklart.