Ny seier – slo Arna-Bjørnar 2-0 i Bergen

Elin Sørum satte sikkert inn 2-0 borte mot Arna-Bjørnar i dagens treningskamp. (bildet er fra fjorårets oppgjør mot LSK Kvinner). Foto: BILLEDBYRÅN

Sist oppdatert: 05. mai 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Det ble seier 2-0 borte mot Arna-Bjørnar i Bergen i dagens treningskamp. Det som endte som fjerde seier på rad i treningskamper, var nok en gang en solid forestilling fra RBK. Begge målene kom i første omgang – og RBK hadde god kontroll gjennom hele kampen.

Ina Vårhus ga RBK ledelsen etter bare 3 minutters spill, etter flere cornere på rad fikk ikke Arna-Bjørnars forsvarere tak på midtstopperen fra Ålen, og 1-0 var et faktum fra spilleren som ikke er mest kjent for å score mange mål, men som gang på gang viser seg meget farlig på offensiv dødball. Kanskje får vi se flere dødballmål fra Vårhus når Toppserien kommer i gang. 2-0 kom på straffe, og en iskald Elin Sørum sendte keeper til høyre og ballen til venstre på en overbevisende måte.

Nok en kamp med mange bytter – og det blir fokus på både å sette en 11-er – og gi flere spilletid. Det ble en god gjennomkjøring, gjør at det ser bra ut med tanke på seriestarten. Nå venter Vålerenga neste lørdag, 15. mai. Det blir en skikkelig generalprøve før Stabæk kommer til Koteng Arena lørdag 22. mai.