Norengros tilbake på laget

Markedssjef Torgrim Olsen og salgssjef i Norengros Ødegaard er begge fornøyde med ny avtale som gjelder fra 2021.

Sist oppdatert: 28. jan 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Det er med stor tilfredshet at vi ønsker Norengros AS tilbake på laget. Etter et par sesongers pause er grossisten på Sluppen tilbake som sponsor. Ødegaard Engros AS er en del av kjeden Norengros – og har historikk som sponsor til Trondheims-Ørn fra tidligere. Nå ser de fram til et spennende samarbeid i svart og hvitt og skal være med å fremme kvinnefotballen i vår region gjennom å bli del av Rosenborg BK Kvinner sitt partnernettverk.

Norengros Ødegaard har avdelinger og butikker i Trondheim, Levanger og Steinkjer. Der sørger de for å være næringslivets støtteapparat, og driver samtidig salg til sluttbruker.

Som leverandør av et rikt spekter av diverse forbruksmateriell, vil også Rosenborg BK Kvinner nyte godt av samarbeidet, gjennom en god avtale på materiell og produkter klubben bruker i sin daglige drift på Koteng Arena. -Vi ser fram til å få med oss Norengros Ødegaard som partner fra 2021. De virker oppriktig engasjerte i det vi holder på med, og vil kunne bidra inn mot de andre partnerne – samtidig som vi som klubb kan få enda bedre betingelser og innkjøpsrutiner på en del varer og utstyr vi trenger i hverdagen, sier markeds- og mediesjef Torgrim Olsen.

Salgssjef Monica Harsvik er også fornøyd med å kunne si at de er med i svart og hvitt fra 2021. -Rosenborg BK Kvinner gjør en viktig jobb for å gi jenter like gode muligheter i fotballen som gutter har. -Kvinnefotball er absolutt i fremmarsj, og det å vise unge talenter at alle kan kle seg i sort og hvitt er av stor betydning, forteller Harsvik. -Norengros Ødegaard er stolte av å få være med i partnernettverket til RBK og vi ser frem til en spennende sesong sammen, avslutter salgssjefen i Norengros.