Næss og Nøstmo forlenger med Rosenborg

Kaptein Mali Næss og keeper Kristine Nøstmo har begge vært i klubben siden 2012 - de er også med videre i 2021.

Sist oppdatert: 19. jan 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

De er begge veteraner i Toppserien og har vært i klubben like lenge. Mali Næss kom fra Orkdal og Kristine Nøstmo fra Hommelvik på nyåret 2012. Nå har de signert nye kontrakter med Rosenborg.

I 2012 kom de til Trondheims-Ørn, en klubb som var en historisk storhet, som slet med både økonomi og tabellplassering. Begge har vært med på en reise som omflakkende fotballspillere på leting etter en ledig bane å trene på – til å bli proffe i Rosenborg, og ta sølv i serien i fjor. Fra før hadde de begge et sølv fra cupen i 2014 i bagasjen. Mye har skjedd på deres vei i Toppserien siden 2012, og enda mer skal skje i årene som kommer – da er det viktig å ha med seg noen veteraner på veien.

De har fulgt hverandre i mange år, og har også ganske lik statistikk for klubben: Forsvarsbautaen Næss står med 216 A-kamper og 1 mål, mens førstekeeper Nøstmo har 202 A-kamper og 1 mål.

Næss som har vært kaptein de siste åra blir også klubbens tredje heltids proff, mens Nøstmo fortsetter som deltids student og fotballspiller i kombinasjon. Klubben og tilhengerne gleder seg stort over å kunne se disse to i svart og hvitt også i sesongen 2021!