Møller Bil Trondheim ny partner – de første RBK-bilene er på veien.

Kenneth Emdal (t.v) fra Møller Bil Trondheim overrekker stolt biler til Matilde Rogde og Cesilie Andreassen (t.h). (Foto: Møller Bil Trondheim)

Sist oppdatert: 17. feb 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Med Møller Bil Trondheim på laget har også de første Rosenborg BK Kvinner-bilene kommet på veien. Som ny partner på Rosenborgs kvinnelag følger det en bilavtale for klubben som vil gi et økonomisk gunstig bilhold for spillere og støtteapparat.

-Vi gleder oss over å få med Møller Bil Trondheim som partner til Rosenborg BK Kvinner fra 2021, sier markedssjef i klubben Torgrim Olsen. -Gjennom prosessen fram til selve avtalen har vi avdekket at det er viktige felles verdier og interesser som ligger hos Møller Bil Trondheim og Rosenborg BK Kvinner, da tror vi at et partnerskap kan bli veldig nyttig for begge parter, fortsetter Olsen. -I tillegg har vi fått på plass en veldig gunstig avtale på bil for spillerne og klubben, det kommer godt med – og det tror vi flere kommer til å benytte seg av i tiden fremover, avslutter markedssjefen.

-Vi er stolte av å støtte opp om et spennende lag i stor utvikling, forteller Markedssjef ved Møller Bil Trondheim, Rune Wolden. – Det er en spennende reise Rosenborg BK Kvinner har startet, med mange fine profiler og et sultent lag. Damesiden av fotballen er virkelig på oppsving og det blir gøy å få følge de og være litt tettere med på utviklingen her, sier Rune Wolden.

– Vi ser frem til et fruktbart samarbeid for begge parter og til å bistå Rosenborg BK Kvinner med et godt utvalg modeller fra våre merker, avslutter han.

Først ute med å hente ut bil er Cesilie Andreassen og vår nye kantspiller Matilde Alsaker Rogde som kom til klubben fra Klepp på nyåret. Det ble valgt en elektrisk VW id3 med tanke på størrelse, sikkerhet og ikke minst økonomi – der lave driftskostnader og en gunstig pris ble avgjørende faktorer.

-Vi har fått meget god service underveis her, og det er veldig hyggelig å inngå et samarbeid med Møller Bil Trondheim.-Bilen er behagelig å kjøre og frakter meg trygt til og fra trening, forteller RBKs Cesilie Andreassen etter å ha kjørt sin bil noen dager.

Rune Wolden, markedssjef VW Personbil og markedssjef i Rosenborg BK Kvinner Torgrim Olsen med avtalen som gjør at Møller Bil Trondheim blir en av partnerne til Rosenborg BK Kvinner fra 2021. (Foto: Møller Bil Trondheim)

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. I Trondheim har Møller Bil lokaler på Tunga – for både nybil og bruktbil til merkene VW, Audi og Skoda.