Medlemmene sa ja til å bli Rosenborg!

Godt oppmøte på historisk ekstraordinært årsmøte i Trondheims-Ørn

Sist oppdatert: 28. jan 2020 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Medlemmene i Trondheims-Ørn har talt: Vi vil bli hvite og sorte. På klubbens ekstraordinære årsmøte mandag kveld stemte ingen mot styrets forslag om å endre navn til Rosenborg. 

 

– Dette er virkelig en epokegjørende beslutning for Trondheims-Ørn. Den stolte historien kan ingen ta fra oss og nå går vi inn i et samarbeid som kan løfte klubben tilbake til toppen, der Trøndelags fremste kvinnelag hører hjemme, sier Ragnar Slettestøl, styreleder i Trondheims-Ørn.

Kun en sak sto på agendaen på det ekstraordinære årsmøtet på Koteng Arena: Å endre navn fra Trondheims-Ørn til Rosenborg og skifte draktfarge fra gul og blå til hvit og svart.

­– Det har vært mange gode samtaler innad i klubben og blant medlemmene på vei mot denne beslutningen. Det er klart at endringen vekker følelser og vemod blant klubbpatrioter som har Ørn i hjertet sitt. Samtidig viser årsmøtet at medlemmene er enige med styret i at et samarbeid med Rosenborg er et riktig og viktig veivalg for klubben og spillerne våre, sier Torgrim Olsen, markedssjef i Trondheims-Ørn.

– Å bli Rosenborg gjør at vi kan virkeliggjøre enda større drømmer for regionens beste jentespillere og alle oss som heier på dem. Det er en reise som vi gleder oss enormt til å starte på, sier Olsen.

Klubblegende, æresmedlem og mangeårig støttespiller Karen Espelund redegjorde for sitt syn i saken.

Trondheims-Ørns rike historie ble trukket fram av både Karen Espelund, Terje Berg og andre i forsamlingen – i debatten frem mot selve avstemmingen. Det å bevare sin identitet og «ikke miste seg selv på veien» – ble trukket fram. Det er ingen tvil om at dette er en svært viktig sak for klubbens medlemmer, men at veien videre som Rosenborg er en riktig vei – og vil kunne bringe klubben tilbake til toppen i norsk fotball.

RBK har sitt årsmøte 13. februar, der deres medlemmer skal stemme over styrets innstilling – før dette kan iverksettes.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Ragnar Slettestøl

Styreleder, Trondheims-Ørn
Tlf 92 64 65 76 / epost rasle@ntebb.no

Torgrim Olsen

Markedssjef, Trondheims-Ørn
tlf 416 77 619 / torgrim@trondheims-orn.no