Medaljekampen fortsetter – Rosenborg mot Lyn på søndag

Rosenborg - Lyn på søndag - støtt oss i medaljekampen!

Sist oppdatert: 01. okt 2020 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Rosenborg kjemper om gullet i årets Toppserie – nå er Lyn neste motstander! Lyn kjemper for å unngå nedrykk – RBK om edelt metall! Søndag kl 1600 braker det løs på Koteng Arena i det som er den 14. serierunden. Kun 5 kamper igjen av årets Toppserie.

Det er fortsatt mange som ikke kan komme inn på selve kampen – men du kan støtte oss med å kjøpe deg Sofabillett til kampen – og faktisk se den direkte på NRK1 fra kl 1600 søndag 4. oktober.

Vi har allerede satt rekord i Toppserien med antall solgte Sofabilletter og har passert 3800. Vi slo LSK Kvinner sin Sofabillettrekord (2001 Sofabilletter), og vi passerte den best besøkte Toppseriekampen (3542).

Våre stolte samarbeidspartnere Adressa (øverst til venstre), HENT (øverst til høyre), Koteng AS (nederst til venstre) og Sparebank1 SMN (nederst til høyre) har bidratt med å kjøpe Sofabilletter. Gjør som dem og bli med oss i medaljekampen og rekordforsøket.

Nå går vi for en ny rekord: Den best besøkte klubbkampen på kvinnesiden i Norge: 8856 tilskuere på Bislet i Cupfinalen 2006 mellom Asker og Røa.  Sofabilletten får du kjøpt ved å Vippse til 12074 eller klikke på lenken under her: