Kvalifisert til nasjonal 2.div 2023

Sist oppdatert: 14. okt 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

RBKK Rekrutt lag har kvalifisert seg til ny nasjonal serie i 2.div i 2023.

En imponerende gruppe med unge spillere fra 2007 til 2001, har i år tatt en sterk 3.plass i serien. I gruppen finner vi flere aldersbestemte landslagspillere som har prestert godt for RBK Kvinner 2 og flagget på brystet. Gjennom sesongen har 6 spillere spilte landslagsfotball og gjort gode prestasjoner. Flere spillere har også nå fått spilt kamper med vår samarbeidsklubb Kil/Hemne som kjemper i toppen av 1.div.

Fasiten før siste seriekamp er 11 seier, 3 uavgjort og 3 tap med 21 pluss mål.

En viktig målsetning for gruppen er først og fremst å utvikle mennesket og legge gode rammer rundt spillerne slik at alle kan få ut sitt potensialet. Gjennom hardt arbeid og utviklingsorientert fokus vil mange kunne prege toppfotballen i Norge og utlandet på sikt. Vi har også et strålende samarbeid med Strinda vgs hvor flere av spillerne går på toppidrett og får tilrettelagt utdanning kombinert med skole. Dette har vært en viktig bidragsyter for hverdagen til spillerne.

Gruppen med foreldre har også vært viktige bidragsytere og bidratt fantastisk rundt arrangementer i Toppserien og klubben ønsker å takke alle for en fantastisk innsats.

Vi takker spillere, skole og støtteapparat for en fantastisk innsats i 2022 og gleder oss til 2023.

 

Støtteapparatet:

Marcelo Ribeiro (UA)

Jan Fuhre (Trener)

Vilde Møllevik (Keeper)

Robin Shroot (Spillerutvikler)

Mads Pettersen (TSU)

Martjin Ravenhoorst (Fysisk trener)

Frode Moen (OLT – mentalitet)

Andrea Næss (OLT – Ernæring)