Klasseforskjell på Intility Arena – ender likevel med poengdeling mellom RBK og VIF.

Synne SKinnes Hansen spilte en meget god kamp mot VIF på Intility Arena. De endte med uavgjort og poengdeling. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån

Sist oppdatert: 28. mai 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Vålerenga inviterte til festfotball og superhelg på Intlity Arena når Rosenborgs kvinne- og herrelag tok turen til Oslo. VIF var som vanlig rappkjeftet før kamp, men fikk fort beina på jorda når Rosenborg inntok Intility Arena med sin klassefotball.

Rosenborg pangstartet kampen, og satte Vålerenga under et sterkt press fra første sekund. Likevel er det Vålerenga som står for kampens første mål 20 minutter inn i første omgang. I de påfølgende minuttene hadde både Jøsendal, Skinnes Hansen og Andreassen kjempemuligheter til å utligne, men godt keeperspill av VIFs Guro Pettersen sørger for at Vålerenga går til pause med en noe ufortjent ledelse.

Rosenborg fortsetter det gode spillet i andre omgang, og en av kampens aller største sjanser kommer fra Selma Magnúsdottir som treffer tverrligger etter 55 minutter spilt. Ikke lenge etterpå kom utligningsmålet kom fra Anna Jøsendal etter fantastisk målgivende fra Cesilie Andreassen, som for øvrig spilte en meget sterk kamp. Den siste halvtimen kom Rosenborg til flere gode sjanser, men ballen ville seg ikke i mål. Kampen ender 1-1, og lagene tar med seg ett poeng hver. De fleste kan vel si seg enige i at resultatet ikke gjenspeiler prestasjonen, og Rosenborg hadde flere gode muligheter til å sikre seg seieren. Det var klasseforskjell på Intility i dag, men det hjelper dessverre lite når den siste finishen mangler.

Rosenborg ligger fortsatt på 3. plass i Toppserien etter dagens kamp, tre poeng bak Vålerenga og fem poeng bak Brann.

Laget: Christensen – Næss, Bragstad, Leine (Minde), Harviken – Joramo, Magnúsdottir (Brønstad) – Skinnes Hansen, Andreassen (Nautnes), Jøsendal – Fornes (Nergård)

Vi minner om neste hjemmekamp for Rosenborg som spilles mot Brann på Lerkendal. Vi skal lage folkefest, og trønderne skal sette publikumsrekord! Billettsalget begynner å gå unna, så her må du være raskt ute for å sikre deg de beste billettene! Billetter finner du HER!