Karoline Hernes klar for Trondheims-Ørn!

Hovedtrener Steinar Lein med Karoline Hernes - fra Byåsen - nå klar for Trondheims-Ørn

Sist oppdatert: 27. nov 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Høstens første signering ble klar denne uken: Karoline Hernes går fra Byåsen til Trondheims-Ørn.

Den raske og målfarlige spilleren har vært i Trondheims-Ørns søkelys over tid, og i god tradisjon får Ørn nok en lokal trøndersk spiller inn i A-stallen. Hun har hospitert på noen treninger i år, og fått kjent på nivået. Hernes har utmerket seg i årets 1. divisjon – selv om det endte med nedrykk for klubben. På sine 19 kamper i Byåsentrøya i 2019, fikk hun notert 6 mål. På landslaget (J16) har hun en meget sterk statistikk i år: 16 kamper og 11 mål.

Vi gleder oss over å ha fått en av Trøndelags aller største fotballtalenter på plass i Ørn. Klubbens filosofi om å dyrke frem lokale spillere til å bli Toppseriespillere lever i beste velgående – og Karoline er en offensiv, temposterk og målfarlig spiller som passer svært godt inn i Steinar Leins tropp og måte å spille fotball på. Hernes har signert på en 2-års kontrakt med Ørn.

Det betyr at en av flere brikker i oppbyggingen av neste års stall er på plass. Jobben med spillerlogistikken går for fullt, og vil nok pågå helt fram til jul ifølge sportslig leder Tarjei Smågesjø og trener Lein. En komplett stall er ønsket å ha klart til laget møtes igjen over nyttår – og foreløpig er den jobben godt i rute.