Kampen om medaljene fortsetter – møter Kolbotn lørdag kl 1500.

Cesilie Andreassen er klar for nye dueller mot Kolbotn i dag. Her mot LSK i åpningskampen. Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN / Cop 238

Sist oppdatert: 26. sep 2020 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Den 13. serierunden spilles denne helgen, og spenningen er stor i både toppen og bunnen av tabellen. Lørdag spilles Kolbotn – Rosenborg og LSK – Røa. På søndag går Lyn – Avaldsnes, Vålerenga – Klepp og runden avsluttes med jubileumskampen (Sandviken 75 år) Sandviken – Arna/Bjørnar.

Kun to poeng skiller Vålerenga fra Rosenborg. Oslo-laget har en kamp mer spilt – og spiller ikke neste serierunde, da står Vålerenga og Røa over – de spilte 14. serierunde tidligere i høst.

Kolbotn på Sofiemyr er utfordrende – men vi minnes gjerne fjorårets kamp, som inneholdt rødt kort og en spiller mindre i 75 minutter men som endte i seier til slutt. Rosenborg tar gjerne en seier i dag – og med tre poeng låner de svarte og hvite i hvert fall serieledelsen til søndag – da Vålerenga møter Klepp, og kan ta den tilbake der med seier.

Det er ingen lette oppgjør i årets Toppserie, og til og med serielederen måtte nøye seg med uavgjort mot Kolbotn for noen runder siden. Det blir nok et tøft oppgjør på Sofiemyr, en utskjelt bane som det har blitt stilt store spørsmålstegn ved over mange år. Landslagsspillerne er tilbake, og fikk en fortjent fridag torsdag.

Troppen mot Kolbotn:

Nøstmo, Rulyte, Næss, V. Hofset, Vårhus, Minde, Joramo, Sørum, Døvle, Andreassen, Blakstad, Clausen, Utland, Fornes, Lein, Nergård.

Kampen kan du se på Direktesport her:

https://www.direktesport.no/event/66TCNQVpu6eqmb2jTL0x9t