Julie Blakstad «Årets unge spiller» i Topppserien

Rosenborgs Julie Blakstad ble kåret til "Årets unge spiller" i Toppserien, under Fotballfesten i Oslo. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN / Cop 238

Sist oppdatert: 14. des 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Fotballfesten i Oslo samlet også i år både Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen, og hadde som vanlig kåringer som som sitt hovedinnhold.

Vår egen Julie Blakstad var nominert i klassen «Årets unge spiller» sammen med Emile Bragstad og Sandvikens Elisabeth Terland. I skarp konkurranse med to likesinnede landslagsspillere ble det Ottestadjenta Blakstad som vant den kåringen. Vel fortjent etter nok en sterk sesong  for Rosenborg i Toppserien, E-cup og på landslag.

Rosenborg hadde i tillegg Steinar Lein som en av 3 nominerte til «Årets trener» i Toppserien, men i år ble det Alexander Strauss fra Sandviken som stakk av med den prisen. Julie Blakstad var også nominert til «Årets spiller» – men der falt valget på Marit Bratberg Lund fra Sandviken.

Les mer om de nominerte her: https://toppserien.no/nyheter/i-dag-er-det-fotballfest/

Les mer om vinnerne her: https://toppserien.no/nyheter/julie-blakstad-ble-arets-unge-spiller-se-alle-vinnerne-fra-forfesten/