Islandske Selma Sól Magnúsdóttir klar for Rosenborg

Selma Sól Magnúsdóttir

Sist oppdatert: 20. jan 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Den islandske landslagsspilleren Selma Sól Magnúsdóttir har nylig signert for Rosenborg. Den 23-årige midtbanespilleren hentes fra Breidablik, som anses som et av Islands beste fotballag. I 2021 vant hun cupen med klubben, kom på 2. plass i ligaen, og spilte gruppespill i Champions League. Hun har også flere kamper for det islandske landslaget, og skal etter alt å dømme spille fotball-EM i sommer.

Magnúsdóttir kommer inn som en forsterkning på midtbanen, noe som vil bli svært viktig i den tøffe 2022-sesongen vi går inn i. Med et mål om både gull i Toppserien og kvalifisering til Champions League er det viktig med en god og bred tropp.

«Selma er en spennende midtbanespiller som vi henter for å ruste oss for sesongen vi går inn i. Hun var her på prøvespill forrige uke, og vi fikk et godt førsteinntrykk og hun viste gode kvaliteter som vi kan utvikle videre. Hun har riktig mentalitet og virker svært tilpasningsdyktig» sier hovedtrener Steinar Lein.

Spilleren selv gleder seg veldig til å komme til sin nye klubb.

-Jeg var her på prøvespill forrige uke og fikk et godt inntrykk av klubben. Jeg liker alt rundt klubben, og liker hvordan RBK har vokst de siste par årene. Jeg kommer også godt overens med jentene på laget. Jeg tror dette er et riktig steg for meg for å vokse som fotballspiller. Jeg gleder meg veldig til å komme til Trondheim og RBK, sier Selma Magnúsdóttir.

Selma er ventet å ankomme Trondheim denne uken.