Ina Lundereng Vårhus forlenger med RBK

Sportslig og administrativ leder Jan Henrik Øydne og midtstopper Ina Lundereng Vårhus med dagens signering. Foto: RBK Kvinner

Sist oppdatert: 05. nov 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Ina Lundereng Vårhus har signert ny kontrakt med Rosenborg. Den nye kontrakten strekker seg til ut 2023-sesongen. Da har en av flere viktige brikker i spillerlogistikken falt på plass foran 2022-sesongen.

Vårhus har totalt spilt 82 kamper og scoret 1 mål i sin karriere i klubben (Trondheims-Ørn/Rosenborg) så langt. Stopperkjempen fra Ålen kom fra KIL/Hemne til Trondheims-Ørn og debuterte i Toppserien i mars 2018.

Nå ser hun fram til nye år i RBK-drakta. -Jeg har stor tro på Rosenborg i framtida, og ønsker å bidra til å ta dette prosjektet videre. -Det har gitt mersmak å kjempe om gullet to år på rad – og det var en kjempeopplevelse med Champions League-kvalifisering.

-Jeg gleder meg til å ta nye steg sammen med laget de neste årene. -Den nye kontrakten gir meg mulighet til å satse ytterligere på fotballen, og jeg får en bedre hverdag totalt sett – med tanke på hvile, restitusjon og trening, avslutter en fornøyd midtstopper.