Fotballskolen 2019 er i gang!

Tine Fotballskole 2019 - Trondheims-Ørn

Sist oppdatert: 12. aug 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Som vanlig på denne årstiden så ruller fotballskolene rundt om i byen for fullt. Det gjelder også Tine Fotballskole som holdes i regi av Trondheims-Ørn – i år igjen. Det betyr at 260 fotballglade barn boltrer seg på Lade-anlegget denne uka.

(Ivrig, lyttende og lærevillig! Deltagerne var «påskrudd» fra første stund)

Til tross for noe grått vær i starten av dagen – så har det kun vært blide og glade deltagere å se, stort sett hele veien. Her er det mange barn fra nærområdet som spesielt Trygg/Lade, Strindheim, Freidig, Charlottenlund og Ranheim – men det er godt representert fra resten av byen og de nærliggende områdene.

Fotballskolen har instruktører fra Trondheims-Ørn sitt A-lag og rekruttlag – og det er øvelser basert på de ulike årsklassene som blir brukt. Med litt variasjon av lek og konkurranse, så tror vi dette nok et år blir en bra suksess, og at barna både lærer noe fotballfaglig, får nærhet til sine nærmeste idoler – og ikke minst har det fryktelig moro med fotballaktivitet – en uke før den vanlige skolen starter!

(Det fylles opp på hver ledige kvadratmeter av kunstgress på Lade denne uka!)

På tirsdag kan det bli noe ekstra å titte på, da ryktes det at det slovenske laget Maribor som skal møte Rosenborg på Lerkendal – kommer for å trene på Lade 2 og 3 (gressbanene). Kan hende det blir litt ekstra oppmerksomhet på det rett etter lunsj på tirsdag.

Fotballskolen holder på mandag til torsdag, og har også fokus på Fair Play – med 3 priser som blir utdelt. Det laget som viser gode holdninger på banen, det laget som oppfører seg best i lunsjen – og den enkeltspilleren som hver dag viser god Fair Play-ånd blir premiert siste dag – via en nominasjon av instruktørene. Vi fremhever spesielt lagene, men om noen virkelig peker seg ut i Fair Play-ånden, så åpner vi for å premiere også noen enkeltspillere i denne sammenhengen.

Vi ser fram til en innholdsrik og morsom uke med fotball – i regi av Trondheims-Ørn!