Første bortekamp – lørdag kl 15:00 mot Arna-Bjørnar

Det blir forhåpentligvis jublescener også i kampen mot Arna-Bjørnar på lørdag. Her feires 1-0 mot Kolbotn lørdag 29.5, og Emilie Bragstads første nettkjenning for sesongen. Foto: Stein Langørgen

Sist oppdatert: 04. jun 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Rosenborg har fått en sterk start på sesongen, og møter Arna-Bjørnar på lørdag 5.6 kl 1500. Den kampen går i Bergen og blir årets første bortekamp.

De to første seriekampene i år gikk hjemme, og endte begge med seire, 2-0 over Stabæk og 3-0 over Kolbotn. Det har gitt full pott og seks poeng – akkurat det samme som Vålerenga, Sandviken, LSK Kvinner og Klepp. Fem lag har alle vunnet, og da har altså de øvrige fem lagene i Toppserien tapt sine to første kamper for året.

Arna-Bjørnar er et lag som har tapt sine to første, og er definitivt på jakt etter sine første Toppseriepoeng i 2021. De vil gjøre jobben vanskelig for et RBK som er i dytten, og som var Toppseriens beste bortelag i fjor – så dette spår vi blir et tett og jevnt oppgjør, der RBK i utgangspunktet er favoritter.

De to nyervervelsene Sarah Dyrehauge og Kristine Leine har foreløpig ikke sluttet seg til troppen, de forventes til Trondheim senere i juni.

Troppen som reiser til Bergen:

Nøstmo, Rulyte, Næss, Vårhus, Bragstad, Hofset, Joramo, Sørum, Andreassen, Døvle, Rogde, Blakstad, Fornes, Karlseng-Utland, Sobczyk, Lein.