Emilie Bragstad klar for Bayern München – lånes tilbake til RBK.

Emilie Bragstad har signert for den tyske storklubben Bayern München. Foto: Stein Langørgen

Sist oppdatert: 04. jan 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Emilie Bragstad har signert for den tyske storklubben Bayern München. Kontrakten hennes med Rosenborg gikk ut ved nyttår. 

Bayern München og Rosenborg er enige om en avtale om utlån tilbake til RBK som strekker seg ut juni 2021. Det betyr at midstopperkometen fortsatt blir å se i svart og hvitt en stund til, før hun tar det store steget til Bundesligaen. 

Bragstad har vært en svært sentral brikke i Rosenborgs forsvarsrekke, og har sammen med midtstopperpartner Ina Vårhus vist stor soliditet foregående sesong. Hun vil derfor bli savnet når hun går til sin nye klubb, men med gode erstattere i Marita Olsen og nysigneringen Mathilde Harviken stiller fortsatt forsvarsrekken svært sterkt.

Bragstad kom til Trondheims-Ørn fra Strindheim i 2017, og har siden den tid spilt seg til fast plass i startelleveren. Hun har også blitt belønnet med plass på Norges A-landslag, hvor hun debuterte mot Armenia i fjor høst. 

Midtstopperen står nå med 71 kamper og 7 mål for Rosenborg, med mulighet for enda flere når Toppserien sparkes i gang den 19. mars. 

Vi ønsker Emilie lykke til når den tid kommer, men først venter sesongoppkjøring og seriespill!