ELIS forlenger med Rosenborg – nå også med på kvinnelaget.

Alexander Bore og Geir Olsen (t.v) i ELIS, sammen med A-lagets Emile Bragstad og Maiken Bakke (foran). Leder i Markedsavdelingen i RBK Harald Lundemo og markedsansvarlig i Rosenborg BK Kvinner Torgrim Olsen (t.h) er fornøyde med at nok en partner velger å bli med i partnerskap på både herre- og kvinnelaget.

Sist oppdatert: 16. mar 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

RBK og Elis har i dag blitt enige om å forlenge samarbeidet, avtalen strekker seg over nye 3 år. -Dette er helt fantastisk sier Harald Lundemo, og ikke minst det at Elis også blir med RBK Kvinner i tiden fremover.

Torgrim Olsen i RBK Kvinner ønsker Elis hjertelig velkommen inn i varmen. -Det er svært positivt at Elis forlenger med herrene, og samtidig velger å gå inn å støtte kvinnelaget. -Vi ser en økende støtte mot kvinnelaget i 2021 fra flere hold, og nå gleder vi oss til å fortsette oppturen både på og utenfor banen sammen med Elis.

Elis Norge AS (tidligere Berendsen Tekstil Service AS) har allerede i flere år vært sponsor for herrelaget til RBK. Elis er en stor aktør innenfor sin bransje i Trøndelag og tenker langsiktig både i sin tilstedeværelse i Trøndelag, men også i sine sponsorsamarbeid. Derfor var det naturlig for Elis å fortsette samarbeidet med nye tre år med RBK som en viktig partner i Trøndelag.

Når Elis ønsket å fornye samarbeidet fremover så var det åpenbart for den nye driftssjefen for Elis i Trondheim, Alexander Bore, og KAM Geir Olsen at en ny avtale også ble inkludert til å ta med kvinnelaget.

– Våre kjerneverdier er respekt, integritet, ansvar og profesjonalitet. Da er det helt naturlig at våre verdier også inkluderes mot kvinnelaget til RBK sier Alexander Bore. Vi ønsker nå å være med på å løfte fokus på kvinnefotballen og vise at vi er dedikert til at begge lagene skal kunne lykkes.

For å sikre og støtte videre utvikling av kvinnefotball i RBK, så har Elis også lagt inn incentiver i avtalen for kvinnelaget til RBK – som er høyere enn de som ligger i avtalen for herrelaget – for de neste tre årene. – Skal vi få redusert forskjellene i idretten når det gjelder for eksempel lønninger og bonuser mellom herrer og kvinner så må vi starte et sted. -Da kan vi som sponsor gå foran å vise vei uttaler Bore og Olsen.

Bore og Olsen uttaler videre at de håper at Elis, gjennom sponsoratet, kan hjelpe RBK med å bygge opp to likeverdige lag som kan være med å kjempe på det høyeste nivå både i kvinne og herre ligaen.