Elin Sørum og Cesilie Andreassen – forlenger med Ørn!

En fornøyd Steinar Lein med Elin Sørum (t.v) og Cesilie Andreassen (t.h) konstaterer at nordlendingene våre satser videre i Ørn!

Sist oppdatert: 14. sep 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Før kampen mot Lyn i dag lørdag, er det flere gode nyheter på forlengelser av kontrakter med spillere i Trondheims-Ørn. Denne uka signerte både Elin Sørum og Cesilie Andreassen sine nye kontrakter med Ørn, som betyr at våre to nordnorske spillere er med videre også i 2020.

Elin Sørum , Foto: Astrid M. Nordhaug

Elin Åhgren Sørum kom til Ørn fra Fløya foran 2018 sesongen, og har 40 A-kamper og står foreløpig med 5 scoringer. Elin har som flere andre store talenter i Ørn, gått gradene på yngres landslag – og i tur og orden vært innom J15/J16/J17 og J19 – inklusive EM for J19 nå i sommer. Hun har markert seg som en drivende kraft på midtbanen – og er ofte den som klarer å ta med seg ball og forsere ledd og bidrar kreativt i Ørns offensive spillmønster. 19-åringen satser fullt på fotball – og har nok langsiktige ambisjoner om både landslag og proffspill med tid og stunder. Inntil videre er Ørn riktig arena å utvikle seg på – og både spiller og klubb gleder seg til det videre samarbeidet.

Cesilie Andreassen , Foto: Astrid M. Nordhaug

Så har i tillegg den andre nordlendingen i klubben også signert for et nytt år i Ørn. Cesilie Andreassen – kom til Ørn fra Medkila før 2017-sesongen. Den litt mer erfarne midtbanespilleren har passert 57 kamper, og har 6 nettkjenninger – og var i deler av fjorårets lag også kaptein i perioder. Cesilie har som sin lagvenninne Elin Sørum, også vært innom alle landslagene fra J15-1J19. Den allsidige spilleren har bekledd flere roller på banen – både sentralt i midten, indreløper, kant og midtstopper er posisjoner Cesilie har hatt. I sin venstre fot har hun en av Toppseriens mest presise verktøy for å slå gode pasninger, innlegg og langskudd – som publikum – og resten av laget, gjerne ser flere av i årene som kommer.

To viktige signaturer – av to ambisiøse og sentrale spillere er med dette i boks. Vi gleder oss til fortsettelsen og vi kan lett love mye god fotball – med nordnorsk trøkk og tæl fra disse to – både i resten av 2019 sesongen – og ikke minst den meget spennende 2020-sesongen som kommer.