Dansk landslagskeeper klar for Rosenborg

Den danske landslagsmålvakten Lene Christensen og trener Steinar Lein med trøya den danske spilleren skal bære fra sesongen 2022. Foto: RBK Kvinner

Sist oppdatert: 05. des 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Etter at Kristine Nøstmo bestemte seg for å legge opp etter årets sesong, ble det tidlig bestemt at klubben ønsket å hente inn en keeper til. Nå er det altså klart: den danske landslagsmålvakten Lene Christensen signerte søndag ettermiddag, og er dermed klar for Rosenborg

Den 21 år gamle spilleren som skal bære drakt nummer 12 fra 2022-sesongen, kommer fra Kolding Q i Gjensidige Kvindeliga – som er den danske toppserien. Christensen har vært 6,5 år i Kolding Q og sier selv at hun har hatt en veldig fin tid der, men at nå var tiden moden for å gå videre. -Jeg ser fram til en ny utfordring i Rosenborg, og føler at dette er det riktige steget nå i min karriere, forteller Christensen.

Lene Christensen fikk dermed 45 kamper for Kolding Q før ferden gikk nordover til RBK, og den talentfulle keeperen står med en rekke aldersbestemte landskamper – og 10 A-landskamper for Danmark.

Sammen med Rugile Rulyte og Karen Oline Sneve vil det nye danske tilskuddet utfylle et meget sterkt keeperteam i 2022-utgaven av Rosenborg BK Kvinner.

Vi ønsker Lene hjertelig velkommen til Rosenborg!