COOP Prix Jentedagen 2021 – inspirerende og gøy fotballøkt for unge jenter!

Foto: RBK Kvinner

Sist oppdatert: 24. sep 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Det ble en veldig hyggelig ettermiddag på Koteng Arena når COOP Prix Jentedagen 2021 ble gjennomført. Dette gjorde godt for både deltagende jenter og RBK sine A-lags spillere. Det å kjenne på litt normalitet igjen – og endelig få møte sine fans og bidra til motivasjon og inspirasjon for unge håpefulle fotballspillere.

Fotballkort er populært, og alle deltagerne på COOP Prix Jentedagen fikk med seg fotballkort fra RBK sine A-lagsspillere. Foto: RBK Kvinner

Jenter i alderen 5 til 14 år hadde meldt sin interesse for å ha en fotballøkt med Rosenborg BK Kvinner – på Koteng Arena. Det var stjerner i øynene på ungene, og stjernene fra Rosenborg leverte engasjement og spredte humør som instruktører.

En lydhør gjeng hører på Mali Næss og Kristine Leine (med ryggen til). Foto: RBK Kvinner

Det var påmelding fra klubber og lag fra flere deler av vår region. Jenter fra både naboklubber som Trygg/Lade og Charlottenlund, fra andre klubber som Sjetne, Tiller og Malvik. I tillegg kom det utenbys fra Remyra, Nor/Meldal/Dalguten og ikke minst en meget stor delegasjon fra Buvik IL. De fikk alle møte A-lagsspillere som Mali Næss, Kristine Leine, Sarah Dyrehauge, Siw Døvle, Elin Sørum, Sara Fornes og Celine Nergård.

Engasjement på Koteng Arena – det hoppes høyt på kommando under oppvarmingen. Foto: RBK Kvinner

Det ble en variert økt med spill, teknikk, pasningsøvelser og skudd – og det ble utøvd stort engasjement blant deltagerne – og instruktørene. Det ble levert ut innholdsrike goodiebags fra COOP Prix, frukt, smoothies og fotballkort fra RBKs A-lag på slutten av økta.

Applaus til Rosenborgs spillere fra deltagerne på årets COOP Prix Jentedag. Foto: RBK Kvinner

Vi ser allerede frem til neste års Jentedag, og håper de som var med i år også blir med neste år, sammen med enda flere når vi ikke behøver å ha så mange corona-hensyn som vi har hatt i år.