COOP Midt-Norge forlenger avtalen med Ørn!

Ragnar Slettestøl, Torgrim Olsen, Tina Fremo, Ann Mari Bade (Coop Midt-Norge)

Sist oppdatert: 02. jul 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Mandag 1. juli i år valgte vår mangeårige samarbeidspartner Coop Midt-Norge å forlenge samarbeidsavtalen med Trondheims-Ørn. Coop sentralt er i tillegg ligasponsor. – De var inne i sitt tredje og siste år i den eksisterende lokale avtalen, og det var derfor svært gledelig at det som ser ut til å være vår eldste samarbeidspartner – fortsatt er med oss, sier styreformann i Ørn Ragnar Slettestøl.

Avtalen er for 3+3 år med muligheter for ytterligere forlengelse. Partene tenker langsiktig og ser lyst på fremtiden sammen. Arbeidet med å både sikre Ørns rammebetingelser, og bidra til å ta Ørn tilbake i toppen beskrives som svært viktig av Coop Midt-Norges adm.dir Torbjørn Skei. – Det å ha forbilder for yngre generasjoner er viktig for oss å støtte opp under – det er noe alle jenter i Midt-Norge fortjener å ha – derfor trenger vi et godt Toppserielag i vår region, og det ønsker vi blant annet å bidra til, gjennom denne avtalen.

(F.v: styreformann i Trondheims-Ørn Ragnar Slettestøl og adm.dir i Coop Midt-Norge Torbjørn Skei signerer avtalen)

Historien med Coop Midt-Norge skriver seg over 30 år tilbake i tid. Det har vært et tett og godt samarbeid – gjennom mange år med både stor suksess og i vanskeligere tider med skral økonomi og skjøre rammebetingelser. Coop Midt-Norge har vært der, og ser nå enda lenger fram enn før. Avtalen som gjelder fra 1.1.2020, øker med 25% fra forrige avtale, og inkluderer både direkte pengestøtte, samt støtte til matvarer som skal komme spillerne i Trondheims-Ørn til gode.

Økt profesjonalisering er essensielt i prosjektet med å føre Trondheims-Ørn tilbake til en posisjon der det er mulig å vinne noe igjen, og med ny arena og et ungt lag med stort potensial – er forutsetningene de aller beste. Det å kunne spise god og riktig mat før og etter trening er viktig for prestasjonsevne og restitusjon. Styreformannen signerte avtalen på vegne av klubben, og utdyper. – Den nye avtalen vil i så måte gjøre det mulig å forsterke både de rene proffdagene, og de øvrige vanlige treningsdagene med tanke på mulighetene for inntak av næring, og sikre oss maksimalt utbytte av treningen. I tillegg er det sosialt, og helt i tråd med god lagånd å ha flere måltider i uka sammen, avslutter Slettestøl.

Trondheims-Ørn er meget fornøyde med den nye avtalen. – Vi har hatt som mål å forlenge alle eksisterende samarbeidsavtaler, og så langt har vi klart det. Coop Midt-Norge har vært en sentral partner over så mange år, og det er et sterkt signal når de nå velger å både forlenge – og utvide avtalen, sier Markedsleder Torgrim Olsen. – Det er også svært hyggelig at de nye avtalene vi inngår er stort sett lengre enn de forrige, og at samarbeidspartnerne – både nye og gamle – tenker langsiktig og har tanker om et mye mer aktivt samarbeid enn tidligere.

Spillerne, her representert med Ina Vårhus og Tina Fremo er glade for utviklingen i klubben, og ser at profesjonaliseringen gjør noe med hele satsingen. Mandag 8. juli starter oppkjøringen til høstsesongen.  En lang kamppause på grunn av VM nærmer seg over – da er det godt å tenke på at det er en positiv trend rundt kvinnefotball generelt – og at oppmerksomheten fra omgivelsene rundt egen klubb også er økende og positiv, slik som denne avtalen er et godt bevis på.

Les også artikkel i Adressa: https://www.adressa.no/100Sport/