Cesilie Andreassen går for tre nye år i RBK.

Cesilie Andreassen er fornøyd med å signere for tre nye år med Rosenborg - her med sportslig og administrativ ansvarlig Jan Henrik Øydne. Foto: RBK Kvinner

Sist oppdatert: 10. nov 2021 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Nå er det klart: nok en viktig forlengelse i Rosenborg. Cesilie Andreassen går for tre nye år i svart og hvitt. Signeringen er et viktig signal fra en etablert spiller som viser tro på prosjektet og fremtiden.

Andreassen er to år på rad (2019 + 2020) kåret til «Årets spiller» og har en sentral rolle i laget. Det er derfor svært gledelig at dette falt på plass for både klubb og spiller nå i høst.

2021 har det vært et noe mer trøblete år for Andreassen, som har vært plaget etter noen smeller i hodet tidligere i sesongen. Hun er derfor ikke med i troppen som møter Lyn til helgen. Nå er sesongen uansett på hell, så fokus er nå allerede rettet mot 2022-sesongen for spilleren som så langt har 97 kamper og 15 mål for klubben.

Andreassen kom fra Medkila foran 2017-sesongen, til det som var Trondheims-Ørn. 2022 blir da hennes 6. sesong i Trondheim, og lærerstudenten gir et sterkt signal når hun nå signerer for tre nye år i Rosenborg.