Bli med og sett en banebrytende publikumsrekord – for like muligheter!

Emilie Joramo og resten av RBK Kvinner ønsker å sette publikumsrekord på Lerkendal - for like muligheter. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån

Sist oppdatert: 18. mai 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Rosenborg inviterer hele Trøndelag til folkefest! Søndag 12. juni kl. 16:00 tar Rosenborg imot regjerende seriemester Brann til storoppgjør på selveste Lerkendal. Vi har en drøm om å vise hele Norge at også kvinner skal få oppleve å spille foran 20 000 tilskuere, og være gode forbilder for de mange tusen fotballspillende jenter der ute.

Sammen skal vi sette ny rekord!

I fjor spilte Rosenborg den mest besøkte kampen mellom to kvinnelige klubblag i Norge, da Barcelona gjestet Trondheim og Lerkendal. Nå ønsker vi å gjenta suksessen, og samle så mange RBK-fans som mulig på tribunene nor Brann kommer på besøk. Nåværende publikumsrekord i Toppserien er på drøye 3500 tilskuere, og den vil etter alle solemerker bli slått 12. juni.  Brann jobber også for å sette publikumsrekord på Brann Stadion, så dette blir virkelig en kamp mellom Trondheim og Bergen – både på banen og på tribunen! Klarer Trøndelag å mobilisere for å sette en publikumsrekord som blir stående i historiebøkene?

Kamp om medaljene

På gressmatta kommer det til å kjempes intenst om 3 poeng som kan vise seg å bli helt avgjørende når en seriemester skal kåres i oktober. Rosenborg og Brann er også de to lagene som skal representere Norge i Europa i høst, så her blir det fotball på virkelig høyt nivå. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å nyte god fotball, uansett om du er en ivrig supporter, eller aldri har sett en Toppserie-kamp tidligere. Her får du muligheten til å oppleve det beste norsk fotball har å by på.

Banebrytende

Dette blir en kamp som betyr så mye mer enn en vanlig fotballkamp. Vi vil vise alle fotballglade barn i hele Trøndelag at det ER mulig å spille foran et fullsatt Lerkendal, uansett om du er gutt eller jente. Vær en banebryter, vær et forbilde – møt opp på kamp for å tenne håp hos tusenvis av unge gutter og jenter som drømmer om å en gang kunne spille på Lerkendal!

Billettinfo

Vi har allerede lagt ut de beste feltene på stadion til salgs. Billetter kjøper du HER!

Det blir selvfølgelig FanZone på Nils Arnes plass før kamp, med morsomme aktiviteter for både store pg små. Mer info kommer!

Ta med deg laget ditt på kamp?

Vi tilbyr grupperabatt på grupper over 30, samt fakturaløsning for de som ønsker det. Fotballag, skoleklasser og andre grupper bes ta kontakt med billettkoordinator Hilde Roaldset på hilde@rbk-kvinner.no for å bestille!

Bortesupporter?

Vi ønsker selvfølgelig alle bortesupportere hjertelig velkommen til Lerkendal. Bortesupportere må kjøpe billett av typen «Bortesupporter» på TicketCo.