Berg-Hansen ny partner

Markedssjef i Rosenborg BK Kvinner Torgrim Olsen og Salgssjef i Berg-Hansen, Gunvor Østgaard - begge parter meget fornøyde med avtalen som gjelder fra 2021.

Sist oppdatert: 26. jan 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Fra 2021 har vi gleden av å ha med oss Berg-Hansen som ny partner til Rosenborg BK Kvinner. -Berg-Hansen er nye i vårt nettverk, og vi gleder oss til å samarbeide med en profesjonell og lokal aktør innen reiseliv, forteller Markedssjef Torgrim Olsen. -Berg-Hansen vil fra 2021 håndtere reisene vi har i forbindelse med bortekamper og andre reiser vi håper å få gjennomført utover året. -Vi har tro på at det vil gjøre det tidkrevende arbeidet med reiser i klubben både lettere og mer effektivt.

Med lang erfaring innen reiseliv – også for idrett og lag, ser reisebyrået lyst på samarbeidet fremover. -I Trondheim har vi kontorer på Pirsenteret, og der er vi 19 ansatte som betjener en stor og variert portefølje med kunder, og nå gleder vi oss til å hjelpe Rosenborgs kvinnelag med deres reisebehov, forteller daglig leder Line Merethe Viggen.

Berg-Hansen har i flere år vært en del av partnernettverket til RBK herrer, nå ser de også til kvinnefotballen. -Kvinnefotballen har over lang tid ikke fått den oppmerksomheten de fortjener slik vi ser det, fortsetter den daglige lederen. -Berg-Hansen vil være med å utvikle partnernettverket med vår erfaring. -Vi mener også det er godt omdømme både internt og eksternt for vår virksomhet å bli assosiert med Rosenborg BK Kvinner.

-Vi vil gjerne være med å bidra til økt fokus og engasjement rundt både sporten og det viktige samfunnsengasjementet Rosenborg har, spesielt for å løfte jentefotballen. -Berg-Hansen har mye til felles med RBK og kvinnelaget når det kommer til prestasjonskultur, holdninger og verdier, det føltes helt naturlig for oss å gå inn som partner, avslutter en engasjert Viggen.

Berg Hansen er 100% norskeid og har 24 lokalkontor spredt over hele landet. De har blant annet et eget Team Sport som skreddersyr løsninger for idrettslag og foreninger, med online-løsninger som gir deg bistand når du trenger det.