Årsfesten 2019 ble en suksess!

Julie Adserø, Steinar Lein, Kristine Nøstmo og Marit Clausen var alle i godt fornøyde med Årsfesten 2019!

Sist oppdatert: 10. des 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Trondheims-Ørn hadde for første gang Årsfest i egne lokaler på Koteng Arena. Det er spesielt hyggelig å kunne ha slike arrangement i eget hus, og det er bare å glede seg til neste års fest.

Med 90 påmeldte ble det et stort arrangement – og som alltid med et visst prisdryss. Gjester var A-lag, rekruttlag, støtteapparat, ansatte, frivillige, styret, veteraner og andre som står klubben nær. Toastmaster for kvelden var rekruttlagets Christian Træthaug – som holdt god kontroll på et godt regissert program. Med interessante fakta om personer og vinnere, og selvsagt med en solid porsjon humor – ble kvelden trygt loset gjennom for alle. En stor innsats var lagt til grunn før denne kveldens arrangement, og både under og etter festen viste frivilligheten seg fra sin beste side.

For A-laget hadde vi følgende prisvinnere:

Toppscorer: Marit Clausen, 9 mål i Toppserien, 2 i cupen

Årets spiller: Kristine Nøstmo

Harrys lady: Ina Vårhus

Lagets 12. spiller: Erlend O. Berre

Kristine Nøstmo ble Årets spiller – kåret av klubbens veteraner.
Erlend O. Berre (i midten med drakt)- lagets 12. mann, støttespiller og alt-mulig-mann – alltid i godt humør og klar for å gjøre en ekstra innsats for klubben i hans hjerte. (t.v Torgrim Olsen, t.h Ragnar Slettestøl)
F.v Terje Berg fra veteranlauget, hovedtrener Steinar Lein og styreleder Ragnar Slettestøl.

For rekruttlaget var dette vinnerne:

Toppscorer: Siri Berg-Johnsen, 8 mål i 2. divisjon, 3 mål i cupen (J19).

Spillernes spiller: Rugile Rulyte

Harrys girl: Julie F. Skorge

Lagets 12. spiller: Lars Frøseth

Tre fornøyde prisvinnere! Fra venstre: Siri Berg-Johansen (Toppscorer), Rugile Rulyte (Spillernes spiller) og Julie F. Skorge (Harrys girl)

Det ble delt ut flere priser på denne kvelden. En pris som skal hedre personer som utøver en ekstra innsats – og som går til en som står på for klubben og laget – ut over det man kan forvente – er verdig prisen Årets Ørn. Årets Ørn 2019 ble Malin Engen, som med stort engasjement, iver og godt humør – har bidratt til at kamparrangement, reiser, klær, mat og utstyr har vært i topp klasse i 2019. Det var også var rom for å se et år bakover i tid – siden det ikke ble arrangert Årsfest i 2018 – slik at to svært fortjente vinnere av Årets Ørn 2018 fikk sin vel fortjente hyllest: Helga Østerås og Inger Johanne Jensen. Begge har bidratt med mange timer med frivillighet, på kampdager spesielt, og ble hedret for dette.

F.v: Markedsansvarlig Torgrim Olsen, arrangementansvarlig Malin Engen samt hovedtrener rekruttlag og kveldens toastmaster – Christian Træthaug

Det er ikke hvert år det deles ut æresmedlemskap, men i 2019 fikk klubben sitt 36. æresmedlem. Ragnar Slettestøl som har vært Styreformann siden 2011 – har vært svært sentral i klubben de siste 8 årene. Et stort antall timer har blitt lagt ned hvert år, ryddejobber og byggejobber har vært noe av det han har bidratt sterkt med, i tillegg til å være økonomiansvarlig i praksis i mange år. Det mest synlige beviset er selvsagt Koteng Arena, et prosjekt som startet med Slettestøl i førersetet tilbake i 2011, og som sto ferdig oktober 2018. Uten hans evne til å finne praktiske og økonomiske løsninger – så hadde nok ikke klubben hatt denne storstua – så det er mye å takke dette æresmedlemmet for.

Æresmedlem nr 36 i Trondheims-Ørn ble Ragnar Slettestøl (t.h). Her gratulert av markedsansvarlig Torgrim Olsen.

Det var også tid for å takke en spiller for innsatsen. Julie Skjeflo Adserø la opp etter sesongen, og ble takket og applaudert for strålende innsats i gult og blått. Med fortid i Byafossen, Kattem, Byåsen og Stabæk i tillegg til Trondheims-Ørn, vil hun bli husket som en meget dyktig fotballspiller og målscorer. 73 kamper og 32 mål for Ørn er respektabelt. Totalt endte hun opp på 162 Toppseriekamper og 75 mål fordelt på Ørn, Stabæk og Kattem.

F.v Julie Skjeflo Adserø som la opp etter årets sesong. Årets spiller 2019, vår eminente keeper Kristine Nøstmo med bilde av seg selv – en gave fra Ørns veteraner.

Øvrige bilder fra festen:

(Adserø, Lein, Nøstmo, Clausen)  (Lars Frøseth og Christian)         (Rugile Rulyte og Julie F. Skorge)

2019 er historie sett med fotballøyne. LSK Kvinner vant the double. Ørn kom seg til semifinale i cupen og endte på en 7. plass med samme poeng som Røa. Nå ser Ørn fremover mot 2020 med mange spennende prosesser på gang. Hvilke farger laget spiller i neste sesong, hva skjer med spillere inn/ut, og helt sikkert mange flere åpne spørsmål gjenstår å besvare! Følg oss på sosiale medier så får du siste nytt.