Årets Kronekamp lørdag mot Kolbotn = støtte til klubben, fulle tribuner og tre poeng!

Bli med å fyll opp tribunen! Ditt oppmøte teller på lørdag!

Sist oppdatert: 08. okt 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Årets Kronekamp er førstkommende lørdag 12. oktober kl 1300 mot Kolbotn.

Konseptet er enkelt: det er gratis å komme inn på kamp for alle!  Så er det mulig å gi et kronebeløp per tilskuer som kommer på Koteng Arena – både som bedrift og privatperson. Pengene går direkte til Trondheims-Ørn – og utviklingen av våre spillere i Trondheims eneste toppklubb på kvinnesiden. En fin mulighet for å støtte klubben i det viktige arbeidet med å sikre best mulig vilkår, for å både beholde og videreutvikle de mange unge lokale talentene som er i klubben i dag.

Her kan både eksisterende samarbeidspartnere og sponsorer gå inn å støtte litt ekstra – samt at det er en gylden anledning for alle andre bedrifter og virksomheter til å støtte utviklingen av kvinnefotball. Gjør som blant annet OBOS, Koteng, Thon, Adressa, Ramirent, Sparebank 1 og flere privatpersoner – og bli med du også!

Bedrifter og virksomheter kan gå inn og støtte klubben med fra 5 kroner og oppover – per tilskuer som kommer på kampen. Er du privatperson og ønsker å bidra, kan du gi mindre, de fleste privatpersoner som ønsker å bidra, gir 1,- kr per tilskuer. Maks antall inn på stadion er 610 tilskuere (alle sitteplasser under tak), og målet er å fylle stadion på lørdag.

Vi oppfordrer alle jentelag spesielt til å ta med seg laget sitt på kamp for å komme tettere på Toppserien og Trondheims-Ørns mange lokale talenter! Gratis for hele laget inklusive støtteapparat og foreldre på lørdag – så bruk en av de siste feriedagene i høstferien til å se god og spennende fotball!

Hvis det er en kamp du skal gå på i år, så er det denne – for bare ved å møte opp – så er du faktisk med på å bidra! Jo flere som kommer – jo mer penger kan klubben få inn – samt at laget får en massiv støtte i den viktige kampen for tre poeng mot Kolbotn!

Kampen er i seg selv svært viktig. Det er kun fire kamper igjen i Toppserien. Med seier vil vi passere Kolbotn på tabellen – de er to poeng foran Ørn – og vi kan samtidig holde lagene under oss på avstand. Så akkurat denne kampen har mange poenger i seg – her må man kjenne sin besøkelsestid og komme seg på kamp!

Du gir støtte i kroner og øre (som bedrift eller privatperson) ved å klikke deg inn på lenken under her:

http://j.mp/2LDsiiT

Du henter ut gratisbilletter via TicketCo her:

https://trondheims-orn.ticketco.events/no/nb/e/trondheimsoern__kolbotn_toppseriens_19_serierunde

Følg oss før alle kampene våre og i hverdagen på Instagram: trondheimsorn