AlfaCare AS ny partner

Daglig leder Torkild Haugan holder stolt opp drakta - og er meget fornøyd med å være en partner med Rosenborg BK Kvinner.

Sist oppdatert: 09. feb 2021 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

AlfaCare AS er ny partner inn fra 2021 for Rosenborg BK Kvinner. -Med AlfaCare på laget har vi sikret oss idrettsmedisinsk forbruksmateriell som vi i stadig økende grad har bruk for, noe som er veldig viktig for spillerne og støtteapparatet, forteller markedssjef Torgrim Olsen. -AlfaCare har lang erfaring med å levere til toppidretten, og står for en kvalitet vi behøver i hverdagen.

AlfaCare selv er glade for å kunne bidra, og fornøyde med avtalen. Daglig leder Torkild Haugan forteller litt om hva er deres motivasjon er for å være på lag med Rosenborg BK Kvinner?

-AlfaCare er ledende leverandør av idrettsmedisinsk forbruksmateriell, utstyr til forebygging av skader, rehabilitering etter skade og treningsutstyr, innleder Haugan. -Vi ønsker synlighet i toppidretten og det var naturlig å innlede samarbeid med et lag i Toppserien. -Vi har registrert at Rosenborg BK Kvinner er hardt satsende og har motivasjon om å bli best, det passer bra med vår målsetning som er å være det samme innen vårt felt. -Som utstyrsleverandør til toppidretten er det viktig å være synlige og bli forbundet med de beste, avslutter en fornøyd Torkild Haugan.

Om AlfaCare AS:

AlfaCare AS ble etablert på Notodden i 2002. Vi er 9 ansatte i Norge og omsatte i fjor for i overkant av 40 millioner. Vi leverer klinikkutstyr og produkter til forebygging og lindring av muskel- og leddplager og idrettsskader. Vi har også et bredt utvalg treningsutstyr. Vi har et datterselskap i Danmark som også jobber på det svenske markedet, dette drives primært fra Norge, men med en lokal selger- Dette selskapet omsatte i fjor for litt over 7 millioner. Vi har ambisjoner om å ta en vesentlig større del av det skandinaviske markedet de neste årene. Fra før har vi sponsoravtaler med Norges Skiskytterforbund, Norges Friidrettsforbund, Norges Skiforbund – langrenn, Lillestrøm SK – herrer, Elverum Håndball og Byåsen Håndball